Успешна реклама чрез брандирани бележници и тефтери

Успешна реклама чрез брандирани бележници и тефтери

Днес необходимостта от успешна реклама и ползотворни контакти с клиенти и бизнес партньори е по-голяма от всякога.

Точно сега е момента да заложите на най-добрата визия и най-доброто представяне на вашата марка. Изненадайте вашите лоялни клиенти и настоящи или бъдещи бизнес партньори с подходящ корпоративен подарък.

Още сега можете да предприемете един успешен ход с брандирани бележници и тефтери.

Те не само рекламират вашия бранд, но и представляват луксозен подарък, който може да бъде поднесен по различни поводи и винаги е подходящ избор.

Практичността и необходимостта от удобни тефтери и бележници е безспорна. Благодарение на тях могат да се планират работни срещи, да се систематизира и анализира важна информация, да се води статистика и да се записват важни дати и задачи.

Този вид печатни издания са неразделна част от ежедневието на творческите личности и работохолиците, които винаги имат куп ангажименти и задачи, които трябва да свършат.

Те са необходими не само по време на работната седмица, но и за свободните минути, в които искаме да подредим идеите и мислите си, да си направим план за нещо важно и да обмислим на спокойствие, това което ни вълнува.

Различните видове бележници дават възможност да се поднесе подходящ брандиран подарък на различни клиенти и служители.

Добре е да бъдат подбрани по такъв начин, че те да подхождат на начина на живот и интересите на клиентите и да подпомогнат организирането на работните или лични задачи.

Датираните бележници например са подходящи, когато се налага планиране на работа, бизнес срещи и пътувания с месеци напред.

Удобството и предимството на този тип бележници и тефтери е в това, че при тях вероятността от пропускане или объркване на важни дати е по-малка.

Това се дължи на отпечатаните дати и дни от седмицата на всяка страница.

От друга страна, недатираните бележници, осигуряват достатъчно площ за записване на всичко важно – от идеи, свързани с работата, до лични записки и контакти, които искате да ви бъдат под ръка.

Възможностите за подвързване на тефтери и бележници са също изключително много, така че можете да постигнете доста ефектен и атрактивен вид.

Точно тук може да използвате силата на дигиталния печат и да представите вашата фирма по подобаващ и запомнящ се начин.

Ние от Meprint сме готови да ви помогнем да създадете уникални персонализирани тефтери, които да рекламират вашия бизнес през цялата година.

Използвайте вашето въображение и оригинални идеи и ги превърнете в успешна реклама, която няма да трае само седмица или месец, а ще остане пред погледа на вашите клиенти за много по-дълъг период от време.

Добавянето на персонализирано съдържание прави вашия бранд по-популярен и разпознаваем.

Това е още една възможност фирмата ви да придобие известност и да поддържате връзка с редовни и нови клиенти през цялата година.

Върху брандираните тефтери и бележници са отпечатани координати и информация за вашия бизнес.

Винаги, когато ги поднасяте под формата на рекламен подарък, вие разширявате вашите бизнес хоризонти и се свързвате с повече клиенти и партньори.

Добре изработените тефтери, окомплектовани с рекламна химикалка, флашка или брандирана чаша, могат да изненадат приятно вашите служители, клиенти или съдружници.

Подобен жест към тях може да ви донесе не само реклама, но и директни продажби на вашите продукти, тъй като често клиентите са склонни да купят дадена стока, когато са били приятно изненадани с неочакван подарък.

Този вид брандирани подаръци са подходящи при наемане на нови служители или стажанти и при презентация на вашата фирма.

Нека вашите гости си тръгнат от събитието не само с приятни впечатления и полезна информация за вашия бранд, но и с рекламен подарък, който да им напомня за вас и вашите продукти или услуги.

Вероятността да се върнат като клиенти или да се свържат с вас е много по-голяма, когато разполагат с практичен подарък, който използват всекидневно.

Тефтерите и бележниците са точно такъв подарък. Без колебание можете да заложите на тях за реклама и популяризиране на вашия бизнес, особено когато:

Искате да отбележите фирмен празник, годишнина, ново начинание, промоция на нови продукти или услуги.

Искате да изненадате служители и клиенти по повод Коледа, Нова година и други празници.

Искате да поднесете рекламен подарък, който да бъде едновременно стилен и практичен.

Искате да се представите отлично по време на корпоративна среща, презентация, конференция, панаир или търговско изложение.

Ние сме готови да ви помогнем във всяко от тези начинания.

тефтери
92069_set
Brandit 2019-Plast