Най-добрият начин да завоюваш нови клиенти е да правиш добра реклама.“ – Дейвид Огилви

Рекламните чанти, особено тези, които се раздават на различни събития, са елегантен и креативен начин да се стимулират позитивните асоциации и да се създаде емоционална привързаност към дадена марка, фирма или конкретното събитие от страна на потребителите.

В тях могат да бъдат поставени допълнителни рекламни материали като мостри, каталозиброшуридипляни талони за отстъпки и други фирмени подаръци, които да привлекат вниманието на целевата аудитория. Неслучайно това е един от най-предпочитаните подаръци.

Рекламна чантa с лого
Красива чанта
Оригинални чанти

Кои са предимствата на рекламните чанти?

По-дълга публичност пред обществеността и висока ефективност.

Телевизията, радиото и печатните издания дават краткотрайни резултати, но рекламните чанти могат да бъдат видени от голям брой хора и да се използват дълго време.

Няма много други видове реклама, които да достигат до толкова много потенциални клиенти, а често това се случва и на относително ниска цена.

Силно въздействие върху потенциалните клиенти

Важно за всеки продукт или услуга е да се създаде емоционална връзка с потребителя.

✅Доказано е, че по този начин се реализират най-много продажби, а това е от основно значение за всеки собственик на някакъв бизнес.

✅Освен всичко останало, Вие показвате на своите клиенти специално отношение, което няма как да не бъде оценено.

✅Няма човек, който да не обича подаръците, а какво по-хубаво от това да отидете на презентация, семинар, конференция или корпоративно или спортно събитие и да се приберете с красива рекламна чанта?

Рекламни чанти
Чанта
Раница

Разпознаваемостта на марката

Рекламните чанти в голяма степен допринасят за разпонаваемостта на даден бранд, както и за създаването на нови клиенти.

Това от своя страна води до по-масово използване на даден продукт или услуга, а и до нови поръчки.

✅Брандът може да се отпечата на по-голяма площ;

✅Чантите имат различна големина, форми и дизайн, така че се създава възможност брандът да се отпечата на по-голямо рекламно поле и да се забелязва по-добре, отколкото при други рекламни материали.

✅Печелите доверието на клиентите – Подобни подаръци определено влияят на мнението на клиентите за Вашия бранд. По този начин бизнесът Ви изглежда много по-сериозен и дава усещане за стабилност, а доверието на потребителите съм Вас се увеличава. Това е и лесен начин да се отличавате от конкуренцията и да бъдете запомнени.

Както казва Греъм Грийн (английски писател, драматург и критик): „Най-добрата реклама е доволният клиент.“

Какви видове рекламни чанти има?

Съществува огромно разнообразие от видове рекламни чанти.

Сред най-предпочитаните са чантите за лаптоп, саковете и раниците, но бихте могли да поръчате и несесери, чанти за кръста, плажни чанти, пазарски чанти, елегантни ръчни чанти и други.

Със сигурност клиентите се радват най-много на удобните и големи чанти за лаптоп, които могат да използват и за документи или други неща.

Защо да инвестирате в рекламни материали?

Защото така го правят „големите“ и е видно, че този метод работи.

Учейки се от тях, ще Ви припомним думите на Ричард Брансън: „Не жалете сили и средства за реклама на самия себе си и на своите дела.“Вярваме, че това е най-лесният и ефективен начин да стигнете до потребителите, да повлияете на тяхното възприятие за Вашия бизнес и да печелите повече.

Можете да се свържете с нас оттук, ако искате да изпратите запитване за оферта или да разгледате промоционални предложения тук.