Тениските са навсякъде около нас! Те са удобно, практично и непретенциозно облекло, което ги прави предпочитани в ежедневието ни.

С навлизането на качествените технологии за печат върху текстил, персонализираните тениски станаха много популярни и намериха своето широко приложение за разнообразни лични, обществени и фирмени каузи.

✅Тениските имат голямо печатно поле, което може лесно да побере различни послания, достигащи до хората по един оригинален и забавен начин.

✅Възможността сами да създадем дизайна на нашата тениска ни дава пълната свобода да кажем точно това, което искаме другите да видят.

Тениски-Народен

✅Фирмените тениски са достъпна и свежа реклама

В последно време персонализираните тениски се превърнаха в предпочитан начин за реклама.

Независимо дали имате тепърва стартиращ бизнес, или притежавате компания, която от дълги години е на пазара, тениските с индивидуална фирмена визия ще ви помогнат по-лесно да стигнете до своите клиенти.

Привличането на интереса и вниманието на целевата аудитория не е лесно предизвикателство, но фирмените тениски със собствено лого и индивидуален дизайн са лесен, достъпен, ненатрапчив и оригинален начин компаниите да придобият популярност и да привлекат вниманието на клиентите си по един свеж и приятелски начин.

Индивидуалните фирмени тениски вършат чудесна работа и за много други дейности на компанията:

✅Фирмените тениски създават фирмена култура.

През последните години все повече фирми обръщат внимание на утвърждаването на фирмена култура и усещане за силна принадлежност сред служителите си.

Персонализираните фирмени тениски са чудесен начин за развиване на емоционална връзка с компанията, като по този начин многократно се повишава мотивацията и ангажираността на служителите с фирмената култура.

✅Рекламните тениски са пряк път към сърцата на клиентите.

Един малък жест може да бъде много ценен за вашите клиенти.

Използвайте индивидуалните фирмени тениски като подарък след покупка от вашия магазин.

По този начин със сигурност ще задържите старите си клиенти, а новите ще накарате да сепочувстват специални.

Персонализираните тениски са почти безплатен маргетингов инструмент.

Изработката на една рекламна тениска е в пъти по-евтина от всеки друг вид реклама, което я превръща и в един от най-рентабилните методи за рекламиране и налагане на вашата фирма.

✅Тениските, изработени от качествени материали, се носят дълго време, което само̀ по себе си увеличава и видимостта на вашата марка.

Освен това, една добре направена фирмена тениска предразполага както служителите, така и клиентите ви да я носят непрекъснато, като по този начин ви помагат да изградите вашата фирмена идентичност в дългосрочен план напълно безплатно.

Тениски-Народен2
Тениски-НДК
Тениски-НДК-2

✅Персонализираните тениски придават гласност на обществените каузи и масови мероприятия

Много неправителствени организации и фондации избират именно тениските като най-добър носител на посланията им и най-лесен начин за разпространение на тяхната кауза.

Обикновено масовите обществени мероприятия носят със себе си някакво значимо послание.

Все по-често организаторите на благотворителни маратони, базари, изложби, концерти и други подобни начинания избират именно персонализираните тениски като най-бюджетен и оригинален начин да придадат гласност на целите си.

✅Раздаването на безплатни тениски като поощрителни награди или в знак на благодарност към участниците в мероприятието създава у хората чувство за принадлежност и многократно засилва мотивацията им за бъдещи участия в организираните събития.

✅Ежедневното носене на персонализираната тениска помага мисията на организаторите да достигне до повече хора и да бъде актуална по-дълго време.

Тениските са силен инструмент в политически и предизборни кампании.

 Само ако сте се нагърбвали с нелеката задача да организирате политическа или предизборна кампания, знаете колко голяма е конкуренцията и как всеки глас е решаващ за победата.

Персонализираните тениски осигуряват голямо предимство в борбата, защото всички обичат да носят тениски – независимо дали имат политически пристрастия, или не.

✅Персонализираните тениски показват вашата принадлежност

Освен за фирмени цели, индивидуалните тениски имат своето широко приложение и за лична употреба.

Ако сте фен на популярен сериал или страстен любител на бирата, персонализираната тениска, с лика на любимия герой или любимата напитка, е най-добрият и забавен начин да покажете своята принадлежност.

Индивидуалната тениска е личен подарък. 

Хората обичат подаръци, особено създадени специално и с внимание към тях!

Възможностите сами да създадем желаните тениски са неограничени.

Просто решете какво искате да пише на тениската и зарадвайте по необикновен начин „Вашата любима леля Катя“, „Най-сладката колежка Мони“, „Вманиаченият програмист Жоро“ или „Любимият дядо Георги“.

Това е подарък, който няма да забравят лесно.

Независимо дали търсите начин да изразите своята лична принадлежност, да представите общественозначима кауза, или да покажете на света вашите фирмени ценности и идеали, не забравяйте, че тениските си остават най-предпочитаното рекламно текстилно изделие, което достига до много хора по-лесен, забавен и оригинален начин. Към тениските може да добавите постери, дипляни, рекламни шапки или стикери за вашето събитие.

ЗА ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ИЛИ РАЗГЛЕДАЙТЕ РЕКЛАМНИТЕ НИ КАТАЛОЗИ.

КЛИКНИ ТУК!