Обичате ли ароматно кафе?

Или пък предпочитате освежаващ топъл зелен чай, пълен с антиоксиданти?

Не това не е реклама, а предложение! Да изпиете топлата или студената си напитка в такава чаша, която да подсили удоволствието!

Независимо от това дали стартирате ново начинание, или се радвате на проспериращ бизнес, рекламните чашp433.330__b_1и са сред ефективните рекламни артикули, чрез които можете да достигнете до потенциални клиенти или да

отправите оригинално послание към своите партньори.

На фона на изключително силната конкуренция в почти всяка сфера на живота, е необходимо да се отличите с нещо ново, запомнящо се и уникално.

Дори и да влагате своите усилия, знания и опит в изграждането на качествени продукти или услуги, те трябва да имат шанс да достигнат до по-широк кръг от клиенти и купувачи и те да научат за тях.

Именно ефективната реклама може да ви донесе популяризация на вашия бизнес и да ви отвори нови хоризонти за развитие.

Брандирането на различни по форма, материал и дизайн чаши ви дава възможност да развихрите своята фантазия и да представите вашата марка, стока или услуга по оригинален и стилен начин.

Какви са предимствата на рекламните чаши пред останалите рекламни материали?

✅За разлика от рекламите във печатно издание или анонс по радиото, които траят само няколко минути или седмица, чашите могат да бъдат използвани с години, също както чантите, рекламните чадъри или любимите на много хора тефтери и химикалки.

✅Тъй като различните видове чаши присъстват в нашето ежедневие и се използват непрекъснато, те винаги ще напомнят на клиентите ви за вашите продукти.

✅Много малко хора не биха запазили и използвали отново чаша с красив дизайн и интересно рекламно послание.

✅Подобен практичен и ежедневно използван артикул, може да ви донесе много по-голяма популярност от други методи на реклама.

GT_CUPS
p436.593__b_1
p436.035__g_300

Рекламата с брандирани чаши е дискретен начин да напомните за себе си.

Съвременният човек е затрупан от прекалено много новини и често се опитва да игнорира телевизионни или радио реклами, които го застигат в най-неподходящия момент и го натоварват с излишна информация.

За разлика от това, чашите с рекламни послания са ненатрапващи се и дискретни.

Красивият дизайн и качествено отпечатано лого, рекламно послание или дори адрес и телефон на вашия офис, винаги могат да се превърнат в повод за разговор и да привлекат вниманието на нови клиенти.

Всички ние обичаме моментите на почивка, когато спираме за няколко минути и се наслаждаваме на ароматно кафе, чай или горещ шоколад, поднесени в оригинална чаша.

Чашите разполагат с достатъчно площ, на която може да се рекламират вашите продукти или да се отпечата слоган, който хората запомнят и свързват с вашия бранд.

И тъй като рекламните чаши са в ръцете им, именно в моментите, в които те си почиват и са настроени позитивно, посланието, което отправяте към тях, със сигурност остава в съзнанието им и им носи положителна нагласа.

Рекламните чаши са чудесен подарък!

Използвайте възможността не само да представите вашата фирма чрез рекламни чаши, но и да отправите жест на внимание към редовните ви клиенти, съдружници или бъдещи бизнес партньори.

✅Те могат да бъдат поднесени при презентация на вашата компания и да грабнат вниманието на клиентите, които са важни за вас.

✅За разлика от много други значително по-нетрайни във времето рекламни материали като брошурите и дипляните, чашите имат значително по-голяма продължителност на живот и няма да бъдат захвърлени още на следващия ден.

✅Те внасят настроение и приятни емоции в офиса и у дома, така че винаги могат да бъдат използвани както по предназначение, така и с рекламни цели.

Рекламните чаши с послание или лого са чудесен избор, ако вие търсите:

✅Популяризирането на фирма, кауза, личност, сайт, търговски обект, кантора, нов проект, нови продукти, услуги или промоции.

✅Начин да покажете вашата благодарност към най-верните си клиенти (брандираните чаши са подходящ корпоративен подарък, бонус към закупен продукт или част от томбола с награди).

✅Начин да отбележите годишнина, празник, специална дата, ново начинание, постигнат успех, награда или получен сертификат, персонализирано послание, което носи уникалност, творчество и неповторимост.

Свържете се с нашия екип, за да обсъдим идеите ви за един нов, свеж и креативен начин да направите бизнеса си известен и да разкажете на хората за дейността си. Бъдете смели и оригинални в своите проекти, за да бъдете запомнени и да се откроите от всички останали.

С нашето съдействие, вие можете да се превърнете в успешни автори на вашата ефективна реклама!

Можете да се свържете с нас или направо да ни изпратите запитване за оферта!

КЛИКНИ ТУК!