Обичате ли ароматно кафе?

Или пък предпочитате освежаващ топъл зелен чай, пълен с антиоксиданти?

Не това не е реклама, а предложение! Да изпиете топлата или студената си напитка в такава чаша, която да подсили удоволствието!

Независимо от това дали стартирате ново начинание, или се радвате на проспериращ бизнес, рекламните чашРекламни чашии са сред ефективните рекламни артикули, чрез които можете да достигнете до потенциални клиенти или да

отправите оригинално послание към своите партньори.

На фона на изключително силната конкуренция в почти всяка сфера на живота, е необходимо да се отличите с нещо ново, запомнящо се и уникално.

Дори и да влагате своите усилия, знания и опит в изграждането на качествени продукти или услуги, те трябва да имат шанс да достигнат до по-широк кръг от клиенти и купувачи и те да научат за тях.

Именно ефективната реклама може да ви донесе популяризация на вашия бизнес и да ви отвори нови хоризонти за развитие.

Брандирането на различни по форма, материал и дизайн чаши ви дава възможност да развихрите своята фантазия и да представите вашата марка, стока или услуга по оригинален и стилен начин.

Какви са предимствата на рекламните чаши пред останалите рекламни материали?

✅За разлика от рекламите във печатно издание или анонс по радиото, които траят само няколко минути или седмица, чашите могат да бъдат използвани с години, също както чантите, рекламните чадъри или любимите на много хора тефтери и химикалки.

✅Тъй като различните видове чаши присъстват в нашето ежедневие и се използват непрекъснато, те винаги ще напомнят на клиентите ви за вашите продукти.

✅Много малко хора не биха запазили и използвали отново чаша с красив дизайн и интересно рекламно послание.

✅Подобен практичен и ежедневно използван артикул, може да ви донесе много по-голяма популярност от други методи на реклама.

Рекламни чаши
Красива чаша
Оригинални чаши

Рекламата с брандирани чаши е дискретен начин да напомните за себе си.

Съвременният човек е затрупан от прекалено много новини и често се опитва да игнорира телевизионни или радио реклами, които го застигат в най-неподходящия момент и го натоварват с излишна информация.

За разлика от това, чашите с рекламни послания са ненатрапващи се и дискретни.

Красивият дизайн и качествено отпечатано лого, рекламно послание или дори адрес и телефон на вашия офис, винаги могат да се превърнат в повод за разговор и да привлекат вниманието на нови клиенти.

Всички ние обичаме моментите на почивка, когато спираме за няколко минути и се наслаждаваме на ароматно кафе, чай или горещ шоколад, поднесени в оригинална чаша.

Чашите разполагат с достатъчно площ, на която може да се рекламират вашите продукти или да се отпечата слоган, който хората запомнят и свързват с вашия бранд.

И тъй като рекламните чаши са в ръцете им, именно в моментите, в които те си почиват и са настроени позитивно, посланието, което отправяте към тях, със сигурност остава в съзнанието им и им носи положителна нагласа.

Рекламните чаши са чудесен подарък!

Използвайте възможността не само да представите вашата фирма чрез рекламни чаши, но и да отправите жест на внимание към редовните ви клиенти, съдружници или бъдещи бизнес партньори.

✅Те могат да бъдат поднесени при презентация на вашата компания и да грабнат вниманието на клиентите, които са важни за вас.

✅За разлика от много други значително по-нетрайни във времето рекламни материали като брошурите и дипляните, чашите имат значително по-голяма продължителност на живот и няма да бъдат захвърлени още на следващия ден.

✅Те внасят настроение и приятни емоции в офиса и у дома, така че винаги могат да бъдат използвани както по предназначение, така и с рекламни цели.

Рекламните чаши с послание или лого са чудесен избор, ако вие търсите:

✅Популяризирането на фирма, кауза, личност, сайт, търговски обект, кантора, нов проект, нови продукти, услуги или промоции.

✅Начин да покажете вашата благодарност към най-верните си клиенти (брандираните чаши са подходящ корпоративен подарък, бонус към закупен продукт или част от томбола с награди).

✅Начин да отбележите годишнина, празник, специална дата, ново начинание, постигнат успех, награда или получен сертификат, персонализирано послание, което носи уникалност, творчество и неповторимост.

Свържете се с нашия екип, за да обсъдим идеите ви за един нов, свеж и креативен начин да направите бизнеса си известен и да разкажете на хората за дейността си. Бъдете смели и оригинални в своите проекти, за да бъдете запомнени и да се откроите от всички останали.

С нашето съдействие, вие можете да се превърнете в успешни автори на вашата ефективна реклама!

Можете да се свържете с нас или направо да ни изпратите запитване за оферта!

КЛИКНИ ТУК!