Промоционалната и сувенирна реклама заема важно място във всеки сериозен бизнес.

Независимо от това дали се гордеете с голямаПромоционални запалки

и известна фирма или вашата компания е малка, за развитието и имиджа й са от значение не само качествените продукти и услуги, които предоставяте, но и ефективните рекламни кампании.

Брандирането на запалки спада към сувенирната реклама и е доста разпространено, поради достъпността и широкото приложение на този вид артикули.

Запалките се използват масово и представляват чудесна възможност за популяризиране на вашата марка, отпечатване на лого, име на фирмата, телефон и адрес.

Поради ежедневното им използване от много хора, те могат да бъдат един от основните ви методи на реклама.

Чрез този вид промотиране, вие можете лесно да достигнете до по-голяма таргет група или да направите комплимент на редовните си клиенти, като включите запалките към корпоративните подаръци. В комбинация с тях можете да добавите също и тефтер или химикалка.

Какво може да постигнете с използването на брандирани запалки и защо да изберете именно този вид промоционална реклама?

Когато рекламните запалки са поднесени на добре подбрана целева аудитория, те действително могат да предизвикат интерес в потенциалните клиенти и най-малкото да ги информират за вашата марка и вашите продукти.

С получаването на запалка като рекламен подарък, клиентите се насочват към вашия бранд и вероятността да го потърсят отново е голяма.

Рекламните подаръци се приемат лесно от потенциалните купувачи, те са малък жест на внимание от страна на фирмата, който постига наистина много.

От една страна, чрез подобен подарък, информирате хората за вашия бизнес, от друга, създавате приятна емоции в тях и по този начин те ви запомнят.

Метална запалка
Стандартна запалка
Метална запалка

Запалките могат да бъдат чудесен подарък за празниците, при промоции и дори без конкретен повод.

Добра идея е да имате достатъчно рекламни запалки, химикалки, календари, чаши и брошури с лого на вашата фирма в представителния си офис и винаги, когато поканите там клиенти, съдружници или бъдещи бизнес партньори да имате под ръка професионално изработени сувенири, с които да зарадвате своите гости.

Предимството на запалките пред рекламните артикули, предназначени само за забавление, е в това, че те са практични и необходими в ежедневието.

Това ги прави чудесен продукт, за популяризиране на вашата марка, придобиване на известност и повече клиенти.

Всички ние изпитваме радост и приятни емоции, когато получаваме подаръци.

Рекламните подаръци правят добро впечатление и създават положителна нагласа в клиентите.

Вероятността да ви запомнят, разпознават и предпочитат пред конкуренцията е доста по-голяма, след като вече сте се представили подобаващо и сте насочили потребителското внимание към вашата дейност.

Запалките спадат към интерактивните промоционални идеи и могат да бъдат включени към наградния фонд на конкурси, томболи, да бъдат част от подаръчни комплекти и бонус при покупка на повече от един продукт.

Идеята да зарадвате купувачите с още нещо, при покупка е още едно отлично рекламно решение, което ще ви спечели нови клиенти и повече продажби.

Изберете подходящите запалки при нас, брандирайте ги по уникален и неповторим начин, направете ги различни, идейни и красиви, така че да се превърнат в желан подарък и чудесна изненада за редовните ви клиенти.

Ние можем да направим така, че хората да търсят и искат вашите рекламни сувенири, заради техния модерен и уникален дизайн и вашето лого, разбира се.

И понеже ние се стремим не просто да рекламираме, а да предлагаме идеи и стил на живот, можете да разчитате на нас за креативни решения, иновативен подход и актуална реклама, в крак с най-новите световни тенденции.

Ако държите на своите клиенти и на това да привлечете тези, които все още не са пробвали вашите стоки или услуги, изберете модерен и лесен начин на реклама, който няма да натежи на фирмения бюджет.

Запалките с лого или рекламно послание са точно това.

Върху тях има достатъчно площ за отпечатване на сайт, адрес, слоган, така че само с един поглед потенциалните ви клиенти могат да научат най-важното за вас, да се заинтересуват и да ви запомнят.

Запалките се предават от ръка на ръка, което е още едно от предимствата им.

С използването им на обществени места, те се превръщат в мобилна реклама на вашата компания и за кратък период от време могат да разпространят информация за вашата фирма по ефективен и ненатрапчив начин.

Ако все още нямате идеи за подходящи рекламни подаръци, не пропускайте да включите и рекламни запалки към вашите кампании.

Гарантираме ви, че те няма да бъдат захвърлени като ненужни вещи веднага след промоцията. Точно обратното, ще бъдат винаги на преден план, изпълнявайки своето предназначение.