Печата на текстил се използва не само в модната индустрия, но и за рекламни кампании и промоции.

На практика върху подходящ плат могат да бъдат отпечатани най-различни изображения, надписи и какво ли още не.

Тук изборът е наистина голям и възможностите за реклама са безгранични.

Съществуват много методи на печат на текстил като най-често използваните са тези, които се правят в печатници и рекламни агенции.

Един от процесите се нарича сублимация.

Основните предимства на този вид рекламен печат са в дълготрайността на цветовете и висококачествените изображения, които се постигат.

Когато целта е да се брандира облекло, спално бельо или текстил за хотели например, от изключително значение е качеството на изработка и трайността на отпечатаните изображения.

Кои са най-често използваните текстилни материали за брандиране?

За да се направи качествен печат на текстил е важно платът да бъде изработен от полиестер или полиамид.

Платове, в чийто състав присъстват изцяло естествени влакна, не могат да бъдат качествено брандирани, поради трудното свързване на мастилото с тъканта. Поради тази причина е желателно естествените влакна в състава на текстила за печат да бъдат до 30%.

✅Ситопечатът е една от използваните технологии, при която мастилото се впръсква през сито, изпънато на здрава рамка.

Качествените мастила се свързват добре с текстила и дрехите могат да се запазят като нови, дори и след интензивно носене и често пране.

Разбира се, за да бъде това възможно, трябва да се спазват всички указания за пране, третиране на петна и др., което гарантира по-дълъг живот на тъканта и по-трайни изображения.

Този вид печат е доста използван, поради възможността за по-големи тиражи и качествените и дълготрайни изображения, които се постигат.

✅БРАНДИРАНЕ НА ТЕКСТИЛНИ ФОТО СТЕНИ – При организиране на промоции и рекламни събития, свързани с представянето на нови продукти, обекти или услуги, можете да заложите на реклама чрез брандирани на текстилни фото стени или пана, които ще добавят допълнителен стил и класа на марката Ви.

✅ БРАНДИРАНЕ НА ТЕКСТИЛНИ ПАНА

Печат върху текстил се използва също и при изложения, панаири и рекламни форуми. Мобилните пана от текстил са доста интересен начин да представите вашата фирма.

Те представляват алуминиева рамка, на която е опънато текстилно платно. Благодарение на техниките за печат, върху него може да отпечатате вашата рекламна информация, лого или послание към потребителите.

Олекотената и лесна за сглобяване рамка ви дава възможност да използвате многократно този вид печатна реклама и да я пренасяте от събитие на събитие.

Двустранните рамки ви дават още по-голяма площ, върху която да поберете информацията за вашата дейност.

Това е добра възможност за представянето ви на конференции, рекламни събития и презентации.

✅БРАНДИРАНЕ НА ЩОРИ – Освежете този детайл, като го брандирате с любим герой, красиво място или нещо индивидуално.

✅СВЕТЕЩИ ТЕКСТИЛНИ РАМКИ – Този невероятен инструмент създава изключителна атмосфера, неповторимо излъчване и комфорт, като е в състояние бързо и много изгодно да промени традиционния изглед на позната ни работна среда.

Независимо дали става въпрос за търговски обект или интериор в заведение, светещите текстилни рамки могат да превърнат малко използваните пространства във впечатляващи рекламни позиции.

✅ПЕЧАТ НА ТЕКСТИЛ – Неподражаемата идентичност и дизайн са носители на Вашето послание, достигат до различни хора и са един от основните инструменти в рекламната комуникация. Ние предлагаме:

Декорация на вътрешни прегради в офисни и жилищни пространства;

Апликации върху стъклени, плексигласови, еталбондови или други повърхности;

Брандиране на стени, витрини, преградни стъкла, конферентни зали, офиси и други избрани от Вас интериорни места.

✅ТЕКСТИЛНИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ – Ние Ви предлагаме изграждането на цялостни интериорни решения от текстил за Вашия обект, офис или дом. Освен тях прекрасно допълнение могат да бъдат печата на канави и тапети.

Достатъчно е само да изберете желаното изображение и то с лекота може да оживее върху Вашите завеси!

Печат на текстил
Ситопечат върху текстил
Красив печат върху текстил