Рекламна табела
Рекламни табели
Желязна рекламна табела

✅Рекламните табели са неизменна част от външната реклама.

Те не само насочват и ориентират вашите клиенти, но и изразяват вашата фирмена идентичност.

Едва ли ще сгрешим, ако кажем, че добре изработените рекламни табели са символ на престиж и са важна част от вашето представяне. В тяхната изработка се съчетават предимствата на качествения печат, фантазията и оригиналните рекламни решения.

✅Табелите могат да бъдат използвани като част от екстериорната или интериорната реклама, като за целта към техните качества се поставят редица изисквания като издръжливост на външни фактори, естетика и дълготрайност, оригинален и „грабващ” дизайн и др.

✅Външната реклама е не по-малко важна от качеството на вашите стоки или услуги и именно тя дава по-голям шанс на фирмата ви да се открои от конкуренцията.

✅Подходящите табели и поставянето им на ключови места, дават значително по-голям шанс да уцелите вашата таргет група и да привлечете вниманието и интереса на потенциални клиенти.

✅Като професионалисти в сферата на печатната реклама, ние можем да ви предложим качествен печат на табели от всякакъв вид.

✅При нас можете да избирате от различни по дизайн и печат табели, които да представят и популяризират вашата фирма, продукти или услуги, които искате да направите познати и известни.

✅Без значение в каква сфера е вашият бизнес, поставянето на рекламни табели на подходящото място /там, където те ще бъдат забелязани от повече хора/ е предпоставка името на вашата фирма да бъде забелязано, рекламата оценена, а вашите продукти или услуги разпознати и запомнени.

Улични табели за посока
Информативна табела
Метална табела

✅Ние можем да се погрижим за качествения печат на, а вие можете да разгърнете идеите си за оригинално рекламно послание, което да заинтригува потребителите.

Материалите, от които се изработват рекламни табели, могат да бъдат различни – от плексиглас, инокс, дърво, коматекс, метал и др. н

Независимо от материалите, от които са направени табелите, важното е да бъдат спазени още две важни условия при рекламата с тях.

1. Къде са поставени табелите.

Мястото, където ще бъдат поставени табелите е от изключително значение, тъй като най-важното и основно тяхно предназначение е да информират и рекламират.

За да бъде това възможно, е необходимо да помислите къде те ще са максимално видими и коя позиция е най-удачна за вашата реклама.

2. Какво послание носят.

Като част от една рекламна стратегия, табелите трябва да се харесват на първо място от самите вас, а след това и от широката публика.

Ето защо е важно да помислите по какъв начин да представите вашата фирма и какво послание, ще носи вашата рекламна табела.

✅И още нещо,

за да осъществите вашите бизнес планове е важно да работите с професионалисти!

От нас можете да очаквате отговорна и креативна работа за реализиране на вашата рекламна кампания.

Ние можем да ви предложим не само печат на табели, но и всички печатни рекламни материали, от които имате нужда.

Тъй като добре знаем, че съвременната рекламна дейност е динамично променяща се материя, която може да ни изненада по неочакван начин, ние се стремим да следим актуалните тенденции както в интериорната и екстериорната реклама, така и в най-новите технологии за печат.

Ние сме готови да изработим за вас най-добрата реклама, която е подходяща за вашия бизнес и съответства на духа на новото време.

Можем да отпечатаме реклама върху различни плоскопечатни материали, за да ви зарадваме с нестандартни и красиви рекламни табели. Вие избирате размера, материала, вида на табелата и начина, по който ще изглежда тя.

Можем да изработим за вас класически или нестандартни табели във всякакъв формат.

Кои са предимствата на стандартните табели?

Те се вписват добре във всякакъв екстериор и интериор, съчетават се с класическия стил на обзавеждане, вдъхват доверие, излъчват хармония, сериозност и престиж. Подходящи са за класическа реклама на по-консервативни фирми, а така също на кантори, кабинети, зали, хотели, бизнес сгради, учреждения, ресторанти и др.

Защо да изберете печат на табели с нестандартни форми и размери?

Когато става въпрос за реклама, поставянето на определени рамки може да бъде доста погрешна стратегия.

Често именно различно поднесената реклама е това, което постига успех и отличава фирмата или рекламирания продукт.

Нестандартните табели могат да бъдат използвани при продукти или услуги, които предполагат по-закачлив и оригинален подход, за привличане на клиенти.

Те са добро решения при реклама на онлайн магазини, дискотеки, казина, екскурзии, студентски бригади в чужбина, езикови курсове, детски парти центрове, фитнес зали и др.

Към рекламните табели можете да добавите и различен вид работно облекло, рекламни шапки, чаши, плакати или друго желано от вас.