Стикерите са един от най-лесните начини да рекламирате вашите стоки и да информирате купувачите за специални оферти, намаления, продукти в акция и др.

За да постигнете максимален ефект от използването на стикери, е необходимо те да бъдат достатъчно стилни, практични и да привличат погледа на потребителите.

Голямото предимство на различните видове стикери е в това, че те могат да бъдат поставени навсякъде. Благодарение на това, вие постигате лесно и изключително евтино популяризиране на името на вашата фирма и разпространение на вашата марка. При изработката им можете да вложите цялата си творческа енергия и да постигнете уникална визия, характерна само и единствено за вашия бранд.

Брандирането със стикери е стилен и много умел начин да откроите своите продукти от тези на конкуренцията и да достигнете до желаната таргет група.

Стикер на марка
Стикери за цена
Стикер на марка

Чрез стикери можете да рекламирате навсякъде – те са изключително практични, тъй като могат да бъдат поставени върху автомобили, бусове, витрини, входни врати, стените на помещения и пр.

Защо да изберете именно стикери, за вашата реклама?

Стикерите могат да се превърнат във вашата „подвижна” реклама, ако брандирате служебните автомобили или бусове с тях.

Лесни са за експлоатация и ви предоставят много различни възможности за реклама, декорация и обновяване на интериора или екстериора на вашите търговски помещения, офиси, ресторанти и др.

✅Стикерите не изискват специални умения за поставяне или отстраняването им.

Корекциите при стикерите са много по-лесни в сравнение с рекламните надписи, изработени чрез тампонен или ситопечат.

✅Те са особено подходящи в случаите, когато искате незабавно да уведомите клиентите за намаления, промоции, ликвидация на стока или наличието на нова стока, дебют на нова марка във вашия магазин или специални цени до изчерпване на количествата.

Едно от основните предимства на рекламирането със стикери, без съмнение е цената. Обърнете се към нашите специалисти, за да получите оферта за печат на стикериКликни тук 

Добре изработените стикери, отличаващи се със стилен дизайн и дълготрайност, могат да бъдат използвани не само с рекламни цели, но и като ефектна и доста икономична декорация на дома, склада, търговските помещения или офиса.

Практични са – могат да бъдат поставени на всяка повърхност, както на витрини, така и на стени, врати, дори на пода или тавана.

Стикери за отстъпки
Самозалепващ се стикер
Стикери с лого на фирмата

Защо не бива да се колебаете да поръчате вашите рекламни стикери при нас?

✅Ние можем да ви предложим както стикери изцяло изработени от нас, така и такива, изработени по ваш проект и дизайн.

✅Съобразяваме се с вашите идеи, проекти, рекламна стратегия и бюджет, така че можете да разчитате на гъвкави оферти, според вашите възможности.

✅Mожем да изработим прозрачни стикери за външно и вътрешно залепване, самозалепващи се стикери от хартия или фолио, уоблери и др.

✅Изработените от нас стикери се отличават с отлично качество на печата, ярки цветове, печат с качествени мастила и прецизно изрязване, благодарение на точните режести плотери, с които работим

✅Разполагаме с първокачествени PVС фолиа и сме готови да ви предоставим стикери за автомобили, витрини, продукти и др.

На какво трябва да държите и обърнете внимание при поръчка на стикери?

Качествените стикери са с прецизно изрязани и точни контури, отпечатани са с професионални мастила и най-новата печатна техника, те се залепват сигурно и дълготрайно върху всякакви повърхности, могат да бъдат персонализирани и създадени специално за вас.

Ако имате нужда от качествени стикери, изработени по ваши размери, форма, изображения и дизайн, доверете се на утвърдена рекламна агенция, която работи в синхрон с актуалните тенденции в печатната реклама.

Ние можем да се заемем с печат на индивидуални стикери, създадени специално за вашата фирма. Можете да разчитате на нас, независимо от това дали имате нужда от няколко стикера за брандиране на служебните автомобили или от по-голям тираж, за залепяне върху продукти.

Чрез подходящи стикери, отпечатани при нас, можете да промените облика на вашия офис, агенция или кабинет. В професионално изработените стикери можете да съчетаете естетика, и забележително рекламно послание и по този начин да постигнете интересен и оригинален интериор, навсякъде където желаете.

Стикерите са подходящи както за украса и реклама на щандове, витрини и офиси, така и за промоционални цели. Ако нямате идея как да изглеждат вашите стикери, ние сме готови да ви съдействаме и с това.

Свържете се с нас!