За постигането на стабилен и успешен бизнес без съмнение е важно да знаете как да промотирате вашите стоки.

ПОСТЕР СОФИЙСКА ФИЛХАРМОНИЯ

70x100_Krasota_poster_more

ПОСТЕРИ СОФИЙСКА ОПЕРА

Posters_1400x1000_2

ПОСТЕР СОФИЙСКА ОПЕРА

OPERA1

Ако не отчитате достатъчно добри приходи и искате да промените нещо в начина на реклама на вашата компания, обърнете внимание на рекламните материали, които използвате и мястото, на което ги разпространявате.

Постерите са печатни рекламни материали с огромен потенциал и безброй много възможности за интересна и ефектна реклама.

Могат да бъдат използвани навсякъде и с тях успешно се популяризират както бързооборотни стоки, така и фирми, културни събития, книги, благотворителни инициативи, празници и др.

shutterstock_641256826
shutterstock_741157993
shutterstock_604971671

Широкоформатният печат е най-подходящата технология при печат на постери.

Независимо от това дали се налага отпечатването на единични бройки или на по-голям тираж, желателно е да се обърнете към печатница, която няма да направи компромис с качеството на своята работа.

Ние вярваме, че успехът на една компания зависи изцяло от екипа от хора, които я изграждат и работят за нейното развитие и налагане на пазара. Ето защо държим да подчертаем, че ние се гордеем с нашия екип от професионалисти в областта на печатната реклама и се чувстваме спокойни, уверени и изпълнени с ентусиазъм, при поемането на нов проект.

Постерите, които можем да изработим за вас, могат да бъдат с различен размер, тираж, дизайн и материал. Изборът на всеки един детайл е важен и можем да ви посъветваме и насочим, ако се колебаете или имате въпроси.

Широкоформатният дигитален печат предоставя възможност за постигане на максимално ефектни и изразителни печатни рекламни продукти.

✅Постери могат да бъдат използвани навсякъде – като се започне от обществени сгради като училища, университети, кина, фестивални центрове, спортни зали и пр., и се стигне до търговски зали, изложения, панаири, хепънинги, концерти и др.

✅Чрез атрактивен постер изразявате характера на събитието, давате най-обща информация за продуктите или услугите, които заслужават внимание или просто изразявате съпричастност към определена социална кауза.

Можете да се свържете с нас още сега и ние ще Ви насочим към най-добрите за Вас варианти на постер!

КЛИКНИ ТУК!

Печат на постери се използва при:

- рекламни кампании на марки;

- личностни изяви;

- публични мероприятия и инициативи и т. н.

Постерите са неизменна част от обществени събития като спортни състезания, благотворителни концерти, културни събития, фестивали, празници и др.

Постери с различни размери са сред често използваните начини на декорация и създаване на неповторим вътрешен интериор.

Постерите, използвани в интериорния дизайн на заведения, ресторанти, клубове и частни домове създават настроение и придават завършеност на интериорните идеи.

Те са изключително подходящи за създаване на приятна атмосфера в офиса или дома.

Ние можем да изработим за вас персонализирани постери с послания, цитати или изображения по ваш дизайн – нещо уникално, което можете да подарите или поставите у дома, за да направите интериора още по-уютен и вдъхновяващ.

Рекламните плакати са важна част от брандинга, както на малки бутикови магазинчета, така и на големи търговски вериги. Благодарение на тях, предприемачите представят своите идеи, услуги и продукти и привличат клиенти.

Заедно с плакатите можете да направите и подови стикери, дипляни или рекламни материали. Свържете се с нас оттук!

plakat_A3
600_Shrek_plakat_68_98_5mm_bleed_
shutterstock_270495908

Свържете се с нас!

Контакти