Ако търсите интересен и

нестандартен начин, чрез който да

представите вашия бизнес,

можете да прибегнете до рекламните подови стикери.

shutterstock_image
D66A2316
D66A1135

✅Те могат да бъдат използвани както за вътрешна, така и за външна реклама.

✅Подовите стикери действително „приковават” вниманието и „грабват” клиентите още от прага на търговския център, спортната зала или заведението.

Какво представляват?

Самото словосъчетание „подови стикери” подсказва, че това са стикери, които се залепят по пода на коридори, зали и други помещения.

В много случаи подовите стикери се използват и извън сградите като част от външната реклама на магазини, заведения, офиси, учебни центрове, салони за красота и др.

Нестандартното приложение на стикерите може да бъде използвано с рекламна цел или просто като начин да се покаже местонахождението на търговския обект. 

Стикерите за под се лепят и с чисто декоративна цел, за да се освежи и промени интериора.

Най-често подовите стикери са под формата на човешки стъпки и се използват, за да „заведат” клиентите до даден търговски обект. Това е доста удобен и забавен начин, който привлича интереса на най-малките потребители. Ето защо често стъпките водят до детски магазини, парти центрове, фото ателиета, книжарници или магазини за детски играчки.

shutterstock_1520414306
IMG_20191213_165906
shutterstock_1257981883

Как и защо подовите стикери могат да помогнат на вашите продажби?

✅Те са оригинални и различни от всички останали начини на реклама. Трудно могат да останат незабелязани. Клиентите се забавляват с тях. Децата ги обожават.

✅Творческите възможности при подовите стикери са безгранични. Само въпрос на идейност и фантазия е да ги използвате във ваша полза и да привлечете повече купувачи във вашия търговски обект.

Освен като „табели”, показващи пътя към даден обект, подовите стикери могат да бъдат използвани и като начин да популяризирате името на вашата фирма.

Това може да стане чрез изписване на името на всяка една стъпка – стикер или изписване на вашето рекламно послание /или име/ буква по буква.

Освен, че клиентите проследяват стикерите -стъпки, те се забавляват, четейки това, което сте им написали.

С какво се отличават подовите стикери?

На първо място с тяхната устойчивост и издръжливост. Тъй като се лепят на пода, изискванията към тяхната плътност и адхезия /плътното залепване върху всяка повърхност/ трябва да бъдат много високи.

✅Характерно за подовите стикери е тяхното ламиниране, с цел защита и устойчивост. Това става като след отпечатване, те се изрязват на плотер и се покриват с подов ламинат. Едва след това те се монтират на пода на даден обект.

✅Подовите стикери могат да бъдат използвани и като още една възможност – за оригинална подова декорация.

FloorStickerBanner1
FloorStickerBanner2
FloorStickerBanner3

✅Вие можете да поръчате печат на подови стикери не само с цел реклама или указване на посоката в обществени сгради, магазини и пр., но и като част от интериора на дома. Нека не забравяме, че именно дома и начина, по който е декориран той, изразява нашата индивидуалност, начин на живот и светоглед. Не на последно място и нашите естетически виждания, личен стил и усет към красивото.

Независимо от това дали искате да поръчате печат на подови стикери за декорация на дома или с рекламна цел, можете да се обърнете към нашите специалисти. Те ще ви помогнат с избора на стикери, ще отговорят на вашите въпроси и ще ви насочат към най-подходящия избор.

✅Благодарение на широката гама от стикери, с които се гордеем, ние можем да ви посъветваме, изненадаме и вдъхновим с интересни и впечатляващи идеи за реклама чрез подови стикери.

✅С настъпването на всеки нов сезон можете да обновявате работната среда или дома, за да се почувствате презаредени с енергия и освежени. Един от евтините и изключително ефектни начини за това е като промените интериора с използването на подови стикери. Изображението може да бъде с всякакви размери, а за самото отпечатване се използват широкоформатни принтери и различни дизайни. Крайният резултат е впечатляващ, а впечатлението, което ще направите – запомнящо се.

Кога се използват подови стикери?

✅Подовите стикери се използват най-често при промотирането на нова стока, нова марка или услуга.

✅Чрез тях можете да укажете мястото, където клиентите могат да намерят специални продукти в промоция, специализирано гише за бързи услуги, конкретен кабинет, зала или помещение.

✅Подовите стикери ви помагат да насочите хората към сектор, който искате да бъде посетен. Те не само рекламират, но и лесно ориентират и отвеждат клиентите към продуктите, които търсят.

✅При всички положения, крайният резултат е един: по-подреден, по-успешен и по-оригинален магазин, офис или търговски център.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!