Свикнали сме да асоциираме думата знаме с националните флагове на всяка държава. Приемаме ги като символ на държавността и идентичността на една нация, но всъщност те могат да бъдат използвани за доста други неща.

Специални фирмени знамена могат да бъдат изработени по различни поводи, като празненства, лични празници, събития, свързани с вашата компания, юбилеи, специални промоции, рекламни събития и пр. shutterstock_1065920180

Приложение на знамената в хотелския интериор:

За да създадете уникална атмосфера във вашия хотел, е важно не само да изберете модерно и уютно обзавеждане и декорация, но и брандирани дамаски за мека мебел, пердета, хавлии, възглавници, спално бельо, халати, чехли, одеяла, пътеки, килими и др.

Така ще постигнете индивидуален стил на вашия туристически обект и ще бъдете запомнени. Към това можете да добавите хубав каталог и брошури, които да оставите на рецепцията.

Наличието на знамена на входа на един хотел, обаче, е задължително за категоризацията му.

Нека не забравяме, че стилът и добрият вкус се проявяват най-ясно, точно когато се вгледаме и изпипаме дори и най-малките детайли. Интересен интериорен акцент е и добавянето на подови стикери или табели с тяхна помощ можете да носочите вашите клиенти по атрактивен и забележим начин.

Къде можете да поръчате печат на знамена и как точно се прави той?

Отговорът е при нас, бързо лесно и удобно!

Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нашите акаунти, които любезно ще Ви насочат към това, от което имате нужда!

✅Благодарение на машините, които осъществяват директен печат върху различни видове текстил, вие можете да поръчате брандирани знамена с различни размери и от различни материи.

✅За технологията на печат върху флагове и знамена се използват мастила, подходящи за печат върху текстил.

Едно от важните изисквания към този вид мастила е те да издържат на температурните промени и атмосферните влияния, тъй като знамената обикновено се излагат на открито.

За да се сдобиете със знаме, което ще е дълготрайно и ще запази добрия си вид, дори и след месеци престой навън, е добре да заложите на по-скъпа текстилна материя.

При по-тънките и ефирни материи, отпечатаното изображение се вижда двустранно, при по-плътните знамена, изображението се печата едностранно и не се вижда от другата страна.

Освен класически знамена за реклама или фирмени събития, можете да поръчате пана за интериорна реклама.

Това отново могат да бъдат фирмени знамена, но под формата на пано, което се опъва на алуминиева рамка и може да бъде транспортирано от едно място на друго.

Този вид пана са много удобни и често срещани в изложбени зали, изложения, панаири, търговски форуми, конференции и други бизнес мероприятия.

Чрез брандирано текстилно пано тип знаме можете да отличите вашия изложбен щанд, да покажете фирмена идентичност, оригиналност и стил.

Много успешни рекламни кампании дължат своята популярност и добри резултати именно на оригиналните и различни рекламни решения.

shutterstock_1596377386При поръчка и печат на знамена за реклама на продукти, услуги или просто за презентация на вашата фирмена дейност или фирмен празник, можете да разгърнете творческите си идеи и да опитате нов рекламен подход.

Въпреки че печат върху знамена е сред най-често използваната технология за брандиране, знамената могат да бъдат и бродирани или апликирани, ако изображението го позволява.

✅Знамената могат да бъдат използвани както навън, така и вътре в обекта.

Креативните идеи винаги са добре дошли и ние сме отворени и готови да ги реализираме за вас.

Стремим се да предложим както отлична цена за изработка, така и качество, което ще ви очарова.

Освен рекламни знамена, можете да поръчате ловни флагове, спортни и училищни знамена, знамена на автомобилни компании, знамена на общини, партийни знамена и др.

Ако ви предстои кампания, за която са ви нужни подходящи дизайнерски знамена, отново можете да се обърнете към нашите специалисти.

Настолните флагчета за бюро също могат да бъдат брандирани.

Те са страхотен начин да изразите философията на вашата дейност, да популяризирате фирмата си или да се отличите от всички останали компании.

Използват се в офиси, конферентни зали, университети и училища.

Подходящи са както за поставяне на маса, бюро, етажерка, така и за нанизване на въже.

Независимо от това дали имате нужда от знамена за официален или неофициален повод, в нашата рекламна агенция можете да поръчате знамена по ваш дизайн.

Какво трябва да направите, за да поръчате знамена ?

☎️ Свържете се с нас чрез формата ни за контакт

✅Опишете ни:

- Какъв е желаният от Вас дизайн?

- Какъв брой знамена Ви е необходим и в какви размери?

- При какви условия (вътрешни или външни) планирате да се ползват знамената?

✅ Ако имате каквито и да е колебания, не се притеснявайте, свържете се с нас и ние ще Ви насочим.

Очакваме ви!