Материали, отпечатани върху винил, могат да бъдат забелязани навсякъде. Те привличат погледите на минувачите и правят фирмата ви

Ако търсите печатна реклама, която може да бъде поставена на открито, да издържа на студ, дъжд, вятър или на летните жеги, едно от разумните и изгодни решения е да поръчате реклама, изработена чрез широкоформатен печат.

От винил се правят банери, билбордове, транспаранти, пана, рекламни стойки, щендери, тенти, покривала за автомобили, декори, сити лайт ракети и др.

Най-често използваните видове винил за рекламни цели са:

✅Ламиниран винил – това е най-евтиният и най-използваният вид винил. Използва се главно за изработване на транспаранти и билбордове.

✅Промазан винил – използва се предимно за банер стойки и материали, които трябва да издържат на опън. Отличава се с гъвкавост и здравина.

✅Перфориран винил /меш/– това е вид промазан винил, който има перфорации. Неговото приложение е за рекламни свободно стоящи пана и опаковане на сгради.

✅Винил кристал – при този вид винил брандирането става чрез залепване на фолио, а не чрез печат. От него се изграждат ветроустойчиви прегради и завеси.

Печат на винил
Свободно стоящи пана от винил
Промазан винил

Кои са основните качества на винила?

- Това е изключително здрав и дълготраен материал, който може не само да рекламира, но и да предпазва вашите обекти.

- Устойчивостта на атмосферните въздействия, здравината и възможността за качествен широкоформатен печат на винил прави този материал популярен и широкоизползван в рекламата.

- Винилът се използва както във външната реклама, така и във вътрешната.

- Това, което го прави предпочитан за външна реклама са издръжливостта на вятър, на температурните промени и неговата светлоустойчивост.

Как рекламата с винил може да помогне за популяризирането на вашия бизнес и защо да заложите на печат на винил?

- Сферата на приложение на винила е доста широка. Можете да изградите рекламна стратегия като използвате както външна реклама, така и вътрешни пана и транспаранти от винил.

- Винилът е здрав на опън и издържа на атмосферните промени, така че ако поръчате винил с достатъчно качествено изображение и ярки мастила, изработеният рекламен винил може да издържи с години и да се окаже отлична рекламна инвестиция.

- Част от рекламните материали, изработени от винил, се монтират лесно и в много случаи не се налага да използвате услугите на монтажници.

Въпреки това, опъването и монтирането на винилни пана, мрежи, тенти и всички останали рекламни материали, едва ли ще бъде по вашите възможности, затова трябва да бъде направено от специалисти.

В много случаи се налага монтиране на винил на големи височини или труднодостъпни места.

Препоръчваме ви да оставите това в ръцете на професионални монтажници, които разполагат с нужните инструменти и достатъчно опит, за да се справят отлично с тази задача.

В случаите, когато искате рекламата да се вижда от високо, се налага за монтажа да се наемат дори алпинисти.

Достъпната цена за печат на винил може да ви мотивира да заложите именно на рекламата с този материал, защото получавате:

Ефектна и модерна реклама, която прави вашия бизнес известен и марката ви разпознаваема.

Дълготраен рекламен продукт, който можете да използвате с години, без допълнителни инвестиции или изисквания за специална поддръжка.

Високо качество на изображението и спокойствието, че вашата реклама ще се запази, дори и когато е изложена на „капризите” на времето.

Обърнете се към нас за печат на винил.

Ние ви предлагаме не само изработка, но и идеи за дизайн.

Можете да разчитате на нас, както за обикновен винил, с който можете да покриете нещо, така и за изработване на рекламни материали от винил, които се отличават с висока резолюция, ярки цветове и изображения.

Можем да ви предложим както евтин винил за билбордове, така и по-скъп, който е доста по-ефектен и се отличава.

При реклама на събития или промоции, които изтичат след определен период от време е удачно да изберете икономичен билборд от по-евтин винил, защото ще използвате рекламата за кратко.

По-скъпите рекламни решения с винил, се използват при изработването на основните рекламни материали, които представят официално един бранд и трябва да запазят своите качества във времето.

Подобна реклама може да използвате с години, без да има видими белези от външните фактори.

Вътрешната реклама, изработена на винил също се запазва като нова, тъй като притежава всички качества и изисквания за дълготрайност и отлично качество.

Използвайте качествата на широкоформатния печат и реализирайте своите идеи за качествена и запомняща се реклама. Към печата на винили можете да добавите брандирането на щандове или автомобили, печат и дизайн на каталози, флаери, подови стикери и още много възможности част от продуктовото ни портфолио.

За изработка на винил 4 х 3 – цена 221,00 лв. без ДДС

Ние сме готови да ви съдействаме за това.