В нашата дигитална епоха CD-тата са важен инструмент за сигурно съхраняване на информация и се нуждаят от подобаваща презентация и външен вид.

Добрите обложки ги превръщат в ценен сувенир от корпоративно събитие или в продукт, който ще носи положDVD-CD-3

ителни емоции на новите си притежатели.

Независимо от сферата, в която сте и повода, за който ви трябват, обложките имат сигурен партньор в лицето на MePrint.

В следващите редове описваме цялата философия зад създаването на CD обложки и ситуациите, в които тяхното качество и външен вид могат да ви спечелят нови клиенти и почитатели.

Корпоративният свят

В корпоративния свят, за удобно съхранение на информация, до флашките се нареждат и CD-тата.

Можете да изпратите на потенциални клиенти или приятели CD-то, съдържащо презентация, която се стартира автоматично, когато поставите компактдиска в CD-ROM устройството.

Тази техника работи добре като брошура, която да спечели вниманието, да впечатли с добре подбрана информация и да доведе до нови продажби и партньори.

Практиката показва, че често клиентите имат желание да получат презентацията, която сте направили, на оптичен носител – например на CD.

Естествено, ако им дадете обикновен диск с гола, не брандирана кутийка, впечатлението, което ще оставите, няма да бъде особено ласкаво.

Затова ви съветваме да помислите за детайлите – не е ли по-добре дискът да бъде в кутийка, която е с подходяща вложка/корица?

Това ще покаже още веднъж, че вие и компанията ви държите всяко нещо да бъде направено качествено.

✅Професионалната вложка на един такъв диск трябва да е визуално издържана и сериозно изглеждаща.

✅Да изразява презентацията в себе си и компанията, която стои зад нея. Компактдисковетe са не само част от корпоративния свят, но и от музикалния такъв.

✅Почти всеки човек притежава малка (или не чак толкова малка) колекция от дискове в колата си и ги слуша, докато пътува към работа или почивка.

Професионална вложка и диск
Оригинална вложка и диск
Красива вложка и диск

Музиката

✅CD -тата имат определени предимства, които дигиталните музикални платформи не могат да предложат – например звучат по-добре. И биха могли да се конвертират до каквато скорост и формат искате – включително формати без нарушение на качеството като FLAC, които много аудио ентусиасти предпочитат.

Но никой не говори за качеството и важните черти на една вложка в сферата на музиката.

✅Тя носи целия характер и съдържание във физическата опаковка – цветна, черно-бяла, с различни шрифтове, илюстрации и т.н.

Книгите се избират по корицата, а музиката доста често и по вложката на албума.

Обикновено обложката на един албум се използва за доближаване максимално до духа на изпълнителите. Плюс това винаги има добавената стойност за сантимент, ако притежавате физическо копие на албума.

✅Онова приятно чувство – да можете да го вземете в ръце, вместо да си го изтеглите на приложение като Spotify.

Да не забравяме, че често някои обложки на CD-та стават феномени в поп културата и биват превръщани в мърчандайз.

✅Ако сте музикален изпълнител и имате нужда от запомняща се и добре направена вложка за вашия албум, то не се колебайте да се свържете с нас.

Изпълнение на обложката

Освен запомнящия се дизайн, който е задължителен за една красива и ефектна обложка, то и самото ѝ изпълнение е особено важно.

Качеството на хартията и мастилото са ключови за професионалния ѝ вид.

Вашите клиенти приравняват качеството на обложката с продуктите или услугите ви.

✅Това, че тя е с висококачествен печат, предполага, че имате висококачествен бизнес, който предлага отлични продукти и услуги и на своите клиенти.

✅Представете си, че получавате две CD-та с обложки по пощата на конкуриращи се компании, но с еднакъв дизайн:

✅Обложката на компания A е тънка, цветовете са бледи и неясни, а мастилото изглежда надраскано;

✅Обложката на компания B е плътна и здрава, цветовете са блестящи, а мастилото е безупречно;

Коя е компанията, която ще предизвика интереса ви?

Ако пък се нуждаете от идеи за визуализацията, то потърсете в търсачките и приспособете вече изготвени варианти с вашата собствена визия. Не се спирайте на първото видяно или помислено нещо.

✅Това е проект, който остава вечен и отнема време да се сглоби.

Можем да изработим за вас визуален проект на вложката – ако обсъдите с наш консултант идеите си, то дизайнерите ни ще ви предложат варианти за избор.

✅Можем да отпечатаме всякакви размери и варианти – всичко зависи от това какво ви е необходимо. Свържете се с нас, ако искате да изпратите запитване за оферта или да разгледате примерни цени.

Можем да отпечатаме всякакви варианти на тиражи – дълги и къси, всичко зависи от това какво ви е необходимо.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА И НИЕ ЩЕ ВИ КАЖЕМ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ВАШАТА CD ВЛОЖКА

КЛИКНИ ТУК!