Модерната реклама трябва винаги да бъде достатъчно ефектна и близо до потребителите. Рекламата чрез уоблери е точно такава, така че ако все още не сте се възползвали от нея, можете да го направите без колебание.

За разлика от голяма част от печатните рекламни материали, които се разпространяват по пощенски кутии и на определени за целта места, рекламните уоблери могат да бъдат поставени навсякъде.

Рекламата чрез тях е много гъвкава, модерна и широко достъпна, което ги нарежда сред ефективните и оригинални печатни рекламни материали.

Какво представляват рекламните уоблери?

Това са достъпни и привличащи вниманието рекламни материали, спадащи към т. нар. „Точка на продажба” (Point of sale).

✅Цветни, гланцирани и снабдени с подходящи приспособления за прикрепване, те могат да висят от ръкохватките на градския транспорт, щандове и витрини, да бъдат прикрепени към стелажи, щендери, рафтове и дори по клоните на дърветата или пейките в парка.

Рекламен уоблер

✅Основната цел на рекламните уоблери е да привличат вниманието, да популяризират вашите продукти, да представят продукти или услуги по ясен и запомнящ се начин, да предадат рекламно послание до възможно по-широк кръг от хора.

✅Предимствата на уоблерите са в това, че предоставят възможност за изключително много творчески решения, могат да бъдат поставени на необичайни места и да бъдат забелязани от много потенциални клиенти.

✅Те спадат към нискобюджетните рекламни решения, но ефективността на тяхната реклама е висока.

✅Благодарение на това, че могат да бъдат монтирани лесно и не е необходимо да имат точно определено място, уоблерите се използват в търговски обекти, заведения, кина, фитнес зали и други.

С поставянето им на рафтове или стелажи, те акцентират на специални стоки от определена марка и дават възможност вашата фирма да се отличи от конкурентните продукти.

Този вид реклама, осъществена на „точката на продажба” се характеризира с това, че оказва влияние на потребителския избор и в голяма част от случаите ги насочва към рекламираните продукти.

Празнични уоблери
Уоблер с лого
Различни видове рекламни уоблери

Защо да изберете да рекламирате точно чрез уоблери?


Защото това е модерна и достъпна реклама, с която вашите продукти ще придобият предимство пред тези на конкуренцията;

✅Уоблерите притежават неограничени възможности по отношение на дизайн, оригиналност и ефективност;

✅Цената на изработване на уоблери е значително по-изгодна и ниска в сравнение с други видове рекламни материали;

✅Не заемат много място и могат да бъдат поставени навсякъде. Поради възможност да бъдат монтирани, така че да висят от високо, те със сигурност няма да останат незабелязани или скрити от погледа на купувачите;

✅Монтажът им е лесен и бърз;

✅Модерният вид на рекламните уоблери допада както на търговците, така и на самите клиенти;

✅Уоблерите са защитени с ламинат, така че са изключително издръжливи и могат да се използват дълго време;

✅В комбинация с други рекламни материали като плакати, брошури и др., уоблерите привличат интереса на клиентите и ги подтикват към покупка;

Когато става въпрос за популяризиране на дадена стока, а тя се предлага в претъпкани магазини и щандове с множество продукти, уоблерите ориентират потребителите и ги насочват към желания продукт.

Това ги прави ефективен рекламен материал, който има своето място в супермаркети, банки, аптеки, магазини за телекомуникации, техника, строителни услуги и т. н.;

За какво могат да бъдат използвани уоблерите?

Поради възможност да бъдат монтирани, така че да висят от високо, те със сигурност няма да останат незабелязани или скрити от погледа на купувачите;За промотиране на нови продукти в аптеки и магазини за козметика;

За да обърнат вниманието на клиентите към нови предложения в менюто на заведения, сладкарници и дискотеки;

За обявяване на промоции, намаления, специални оферти, търговски акции, процентни отстъпки и ваучери;

✅Благодарение на използването на рекламни уоблери вие ще се радвате на по-бързи продажби, по-голям интерес към даден продукт, популяризиране на марка, стока или услуги;

✅При отпечатване на на уоблерите, се постига добро взаимодействие с клиентите и те имат възможност бързо и удобно да получат полезна информация за продуктите, които ги интересуват;

✅Достатъчно е да се направи снимка на кода със смартфон и сайта на фирмата ще се зареди на екрана;

✅Предлагането на любопитна информация на клиентите или поднасянето на реклама по забавен и оригинален начин, ще предизвика интерес и положителни емоции в потребителите.

Това ще ги накара да запомнят продуктите и да изберат именно тях, ако не на момента, то при следващото си посещение на магазина

Ако сме ви „запалили„ по това да използвате рекламни уоблери за вашата фирма, още сега можете да се свържете с представител на нашия екип.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ И НИЕ ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ ПО НАЙ-ДОБРИЯ ВЪЗМОЖЕН НАЧИН!

КЛИКНИ ТУК!