Оригинални, практични и компактни, настолните пирамиди са сред често срещаните печатни рекламни материали.

Някои от техните предимства са свързани с достъпната цена, възможността за поставяне на много различни места, изработването на двулицеви или трилицеви пирамиди, отпечатването на работни настолни пирамиди с календар, изработване на пирамиди със снимки и др.

Защо рекламните специалисти препоръчват тяхното използване не само при специални промоции, но и във всички останали случаи?

На първо място, разбира се е достъпната цена, на която се предлагат.

Когато става въпрос за реклама, съвсем не е достатъчно да се отдели определен бюджет и парите да се усвоят.Настолно меню

Необходимо е да се изберат най-подходящите рекламни материали, така че рекламираните стоки или услуги, да достигнат до широк кръг от хора, да предизвикат интерес и да покажат с какво са по-добри от тези на конкуренцията.

✅Настолните пирамиди могат да бъдат поставени навсякъде, така че притежават изключително голям информативен потенциал.

✅Основното им предназначение е да информират накратко потенциалните клиенти за даден продукт – за това защо той е важен и с какво може да им бъде от полза.

✅За целта, пирамидите се поставят на места, където ще бъдат забелязани от повече хора.

✅Те могат да бъдат двустранни или с три страни, което дава възможност за поместване на повече информация, снимки, илюстрации.

Някои от пирамидите са тип календар, което ги прави не само полезни за реклама, но и практични за работното ежедневие.

✅Корпоративните настолни пирамиди могат да бъдат изработени изцяло по ваш дизайн, а чрез тях вие можете да представите вашия бизнес по най-добрия начин.

✅Пирамидите – календар, върху които е отпечатано логото на вашата фирма, са чудесен подарък към бъдещи и настоящи клиенти или бизнес партньори.

Чрез тях можете да представите вашата дейност по елегантен и запомнящ се начин и най-важното – те ще напомнят през цялата година за вашите продукти и услуги.

✅Не пропускайте да поднесете подобен рекламен подарък на бъдещите си бизнес партньори.

А защо да не добавите към него и още нещо, като стилен тефтер, химикалка, или подарък, които да е нестандартен, като чадър или бутилка за вода? Всичко това можете да разгледате в нашите рекламни каталози.

Така вашата работна среща или презентация ще придобие завършеност, ще бъде ползотворна и ще ви помогне да постигнете по-тесни контакти и по-добри отношения с важните за вас хора.

Настолни пирамиди
Пирамиди
Пирамида

✅Настолните пирамиди ще напомнят за вашия бизнес и винаги ще бъдат близо до клиентите ви.

✅Независимо от това дали са поставени на бюро в офис, приемна или кабинет, те привличат погледа и носят важна информация за продукта.

✅Пирамидите са доста популярни рекламни материали в заведения и ресторанти.

✅Чрез тях директно може да се предложат на посетителите нови напитки или продукти, както и да се обърне внимание на специална напитка или храна, която може да ги заинтересува и да поискат да опитат.

✅С използването на пирамиди,лесно уведомявате клиентите за промоции, намаления, специални отстъпки и новости в менюто.

✅Те са идеален начин да инфо
рмирате хората за дневното меню или промоции, които могат ги подтикнат към покупка.

✅Пирамидите могат да бъдат изработени изцяло с идеята за креативен летен или празничен дизайн. Основната цел при този вид реклама е не само да подтиква хората към покупки, но и да им носи положително настроение.

✅Нека не забравяме, че когато рекламните пирамиди се използват в заведения и барове, те трябва да носят елемент на закачка, парти настроение, което предразполага клиентите към забавления, почивка и безгрижно прекарано време.

✅Ако все още се колебаете какъв вид рекламни пирамиди да поръчате или как да персонализирате този вид печатна реклама, за да представите вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

✅Можете да разчитате на нашия професионален опит и творчески подход, за изработване на графичния проект на вашите настолни пирамиди.

✅Доверете се на опита и вижданията ни за оригинален дизайн, рекламни тънкости и оригинални печатни идеи, с които вашата реклама ще бъде по-ефективна и ще ви донесе повече продажби.

✅Чрез настолните пирамиди можете да постигнете една от основните цели на рекламата – да бъдете забелязани и името на вашата фирма, продукт или услуга да бъде запомнено.

✅Не ограничавайте възможностите на вашата компания само в няколко вида реклама. Освен доброто професионално обслужване, качествената стока и безупречните продукти, които предлагате, вие имате нужда от също толкова качествени рекламни материали. Именно те са вашата „визитна картичка” навсякъде, където искате да наложите вашата марка.

✅И понеже първото впечатление винаги е най-важно, няма съмнение, че те трябва да бъдат изработени безупречно.

✅Доверете се на нашия екип от професионалисти, които знаят как да постигнат качествена и ефективна реклама за всеки бизнес.

ЗА ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ИЛИ РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШЕТО ПОРТФОЛИО.

КЛИКНИ ТУК!