Дипляните се отличават от всички останали печатни рекламни материали, с това че представляват неколкократно сгъната хартия до достигането на компактен малък формат.

Дипляните са доста популярни и предпочитани от рекламисти и фирми, тъй като притежават своя собствена оригиналност и могат да бъдат сгъвани по различни начини.

Те предоставят отлични възможности за печатна реклама и благодарение на тях се осъществяват редица успешни рекламни кампании.

Защо дипляните са сред добрите рекламни решения, на които си заслужава да се спрете?

На първо място, защото привличат вниманието, будят любопитство и карат потребителите да ги разгърнат, разгледат и прочетат.

Дипляни
Печат на дипляни
Дипляна

Представете си стандартния формат А4, но прегънат на две или на четири!

С подходящ текст, илюстрации или снимки, подобна дипляна може да се превърне в посланик между вас и потенциалните клиенти и да помогне за популяризирането на вашия бизнес.

Чрез оригинални дипляни с интересно рекламно послание, вие можете да поканите вашите бъдещи и настоящи клиенти в офиса, търговските обекти или заведенията си.

Професионалният печат на рекламни дипляни ви дава възможност да поместите изключително много информация в една малка дипляна.

По този начин събирате най-важното на малка площ и представяте вашия бизнес кратко и ясно.

Разбира се, от значение е какъв вид дипляна сте избрали и колко гънки има тя.

Решението е изцяло ваше и то е съобразено с потребностите на вашата компания.

За какво трябва да се помисли при поръчка на дипляни?

Брошура
Брошури
Рекламна брошура

Освен обема от информация и снимков материал, трябва да имате предвид къде ще бъдат поставени рекламните дипляни.

От значение е дали ще ги поставите на рафтове, рекламни маси, в папки или на дисплеи.

За да постигнете максимален ефект от този вид печатна реклама, дипляните трябва да бъдат:

✅ Поставени на достъпно място;

✅ Да бъдат достатъчно на брой;

✅ Да привличат вниманието на клиентите;

✅Да предоставят достатъчно изчерпателна и ясна информация за това, което ги интересува;

Голямото предимство на рекламните дипляни е именно в това, че могат да бъдат разпространявани както в самите магазини, салони за красота, фитнес зали и други обекти, така и по пощенските кутии или обществени сгради, заведения и учреждения.

Разпространете ги там, където те ще бъдат забелязани от повече хора от вашата таргет група и ще привлекат техния интерес.

Една от причините за успеха на рекламата чрез рекламни дипляни се крие във възможността те да бъдат нагъвани, да се побират в пощенски пликове и да бъдат разпространени навсякъде.

Компактната и оригинална форма на дипляните привлича интереса и буди любопитство: понякога само поради факта, че малкият формат може да бъде разгърнат и да се превърне в доста по-мащабен и атрактивен рекламен материал.

Съдържанието на дипляните е структурирано по страници, така че можете да изберете броя сгъвки и да поберете ясна и синтезирана информация за вашите клиенти.

Свържете се с нас и ние с радост ще обсъдим предстоящата Ви кампания.

КЛИКНИ ТУК!

Какво може да се рекламира с този печатен продукт?

На практика всичко – както цялостната дейност на вашата компания, така и отделни услуги, които искате да популяризирате.

Чрез дипляните, флаерите и брошурите  можете да презентирате нови продукти, които искате да наложите след клиентите или да акцентирате на ваша оригинална стока или услуга, за която потребителите все още не знаят. Ако желаете да впечатлите с интерактивен елемент, обаче, подовите стикери са вашето решение.

Дипляните са чудесна възможност за представяне на промоционални стоки или услуги, специалитети в менюто на ресторанти и барове, допълнителна информация към листа с напитки или рекламна информация за авторски коктейли във вашия бар.

Те са оригинален и различен начин да рекламирате услугите на вашия салон за красота, спа център или фитнес зала.

Чрез рекламни дипляни можете да обогатите представите на клиентите за всички нови предложения от страна на вашата компания, да ги информирате за нови услуги или промени в начина на работа на вашата фирма, да ги запознаете с промоции, ексклузивни оферти, нови методи на работа или нови начини на разплащане.

Дипляните са неделима част от рекламата на банки, кантори, учебни центрове, салони за красота, зъболекарски и лекарски кабинети, естетични клиники, заведения, бутици и магазини. Също както тефтерите, химикалките, папките, флашките или други нестандартни решения, които можете да откриете в рекламните ни каталози.

Чрез рекламни дипляни може да рекламирате както стоки и продукти, така и услуги, курсове или естетични и терапевтични процедури.

Дипляните се използват и като информационни материали за превенция и профилактика на различни заболявания и имат социална значимост.

Те често носят важна информация за социални групи в риск и чрез тях се достига до хора, които не винаги имат достъп до информацията, която ги засяга и би трябвало за знаят.

За да поръчате вашите компактни и оригинални рекламни дипляни, можете да се свържете с наш консултант.