Брошурите са може би най-разпространените и широко използвани рекламни печатни материали. Чрез тях ясно и достъпно можете да представите вашата продуктова гама и фирмата си.

Тяхната популярност и преимущества пред останалите начини на реклама се изразяват в това, че брошурите са леки, значително по-евтини и могат да поберат изключително много информация.

Казано с други думи, с използването на брошури за вашата рекламна дейност, вие имате възможност да промотирате бизнеса си по ефективен начин, без да влагате прекалено много средства.

За разлика от рекламните материали, върху които може да се побере само логото или името на вашата фирма, при брошурите можете да избирате от 8 до 24 страници (а дори и повече) и действително да публикувате всичко, което искате хората да научат. В случая е важен броят на страниците на поръчаните брошури да бъде кратен на 4 (минималният брой страници е 8).

Без значение дали е малка или с по-голям брой страници, брошурата е информативна, илюстративна и много удобна, тъй като може да бъде разпространявана навсякъде също както плакатите или флаерите .

Брошура
Празнична брошура
Рекламна брошура

Няма съмнение, че брошурите по пощенските кутии, автобусните спирки, учрежденията и обществените заведения, достигат до изключително много хора и популяризират дейността на фирмите по много бърз и лесен начин.

Независимо от това дали имате нужда от брошура джобен формат, (тоест формат А6) или от по-голяма, каквато е широкоформатната А4, вие можете да използвате възможността тя да представи изчерпателно вашите услуги.

Нещо повече, тя може да отговори не само на въпросите кои сте вие и с какво можете да бъдете полезни на своите клиенти, но и на често задавани клиентски въпроси като въпроса на какви цени работите и в какви срокове можете да реализирате доставката на поръчките.

Някой от най-често използваните брошури са ежеседмичните или ежемесечни брошури на големите магазини за хранителни и нехранителни стоки.

Много малка част от клиентите игнорират този тип брошури, тъй като те ги информират за намаленията и новите стоки в магазина, за промоции и игри с награди. Понякога в този тип брошури се поместват любопитни факти, рецепти или технически съвети, в зависимост от това каква е стоката в магазина.

Във всички случаи, те са интересни за хората от всяка възраст и много малко от тях се отказват от възможността да ги разгледат.

Каквато и да е вашата дейност и каквато и рекламна информация да искате да споделите с потенциалните си клиенти, вие не бива да се колебаете да поръчате обикновени или гланцирани брошури.

✅Брошурите могат да бъдат чудесен начин да популяризирате стартиращ бизнес и да поканите клиентите си в нов търговски обект, а към това можете да “брандирате” екипа си с чудесни шапки или тениски.

Благодарение на факта, че брошурите са сред най-масовите рекламни печатни материали, вие ще можете да привлечете нови клиенти и да насочите вниманието им към нови продукти, намаления и изгодни оферти, на които купувачите трудно могат да устоят.

Каталози
Каталози
Каталог

✅Интересен факт, свързан с брошурите, е значението на самата дума. В превод от френски „брошура” означава „зашивам” и в действителност, тя представлява няколко зашити с телчета при сгъвката страници.

✅Удобна и ефективна печатна реклама, която ще ви свърши работа.

Ако имате въпроси или колебания, свързани с това какъв е най-подходящият вариант за вашата рекламна брошура, не се колебайте да се свържете с наш консултант. Ние ще ви съдействаме с удоволствие.

Ако вашата представа за рекламна печатна брошура се разминава с нашата, ние сме готови да обсъдим вашите идеи и желания, за да създадем заедно атрактивната реклама на вашия бизнес.

✅Предлагаме ви изработването на качествени и дълготрайни брошури, които могат да представят както отделни стоки или услуги, така и цялостната дейност на вашата фирма.

✅Стилните информационни материали, които нашата агенция може да изработи за вас, са мощно рекламно средство за представяне и популяризиране на вашата дейност. Не бива да се забравя, че колкото и добра да е една компания и колкото и качествени продукти да произвежда тя, нейното развитие и успех са тясно свързани с начина на реклама.

✅Заложете на ефективната реклама, която показва вашите качества и привлича нови успехи. Помислете само колко малко хора могат да дойдат във вашия офис, за да се запознаят с фирмената ви дейност и колко много могат да направят това в дома си или докато чакат в трафика, благодарение на една малка, но пълна с информация брошура.

Да, подобен рекламен материал, успешно може да замести презентацията във вашия офис или в конферентна зала с висок наем.

Разчитайте на нашия екип от професионалисти за това! Можете да се свържете с нас оттук