Брошурите са може би най-разпространените и широко използвани рекламни печатни материали. Чрез тях ясно и достъпно можете да представите вашата продуктова гама и фирмата си.

✅Тяхната популярност и преимущества пред останалите начини на реклама се изразяват в това, че брошурите са леки, значително по-евтини и могат да поберат изключително много информация. Казано с други думи , с използването на брошури за вашата рекламна дейност, вие имате възможност да промотирате бизнеса си по ефективен начин, без да влагате прекалено много средства.

✅За разлика от рекламните материали, върху които може да се побере само лого или името на вашата фирма, при брошурите можете да избирате от 8 до 24 страници /а дори и повече/ и действително да публикувате всичко, което искате хората да научат. В случая е важно броя на страниците на поръчаните брошури да бъде кратен на 4 /минималният брой страници е 8/.

✅Без значение дали е малка или с по-голям брой страници, брошурата е информативна, илюстративна и много удобна, тъй като може да бъде разпространявана навсякъде.

1024x731_BrochureSubra4
1024x731_BrochureSubra1
1024x731_BrochureSubra2

✅Няма съмнение, че брошурите по пощенските кутии, автобусните спирки, учрежденията и обществените заведения, достигат до изключително много хора и популяризират дейността на фирмите по много бърз и лесен начин.

✅Независимо от това дали имате нужда от брошура джобен формат, /тоест формат А6/ или от по-голяма, каквато е широкоформатната А4, вие можете да използвате възможността тя да представи изчерпателно вашите услуги.

✅Нещо повече, тя може да отговори не само на въпросите кои сте вие и с какво можете да бъдете полезни на своите клиенти, но и на често задавани клиентски въпроси като въпроса на какви цени работите и в какви срокове можете да реализирате доставката на поръчките.

✅Някой от най-често използваните брошури са ежеседмичните или ежемесечни брошури на големите магазини за хранителни и нехранителни стоки.

✅Много малка част от клиентите игнорират този тип брошури, тъй като те ги информират за намаленията и новите стоки в магазина, за промоции и игри с награди. Понякога в този тип брошури се поместват любопитни факти, рецепти или технически съвети, в зависимост от това каква е стоката в магазина. Във всички случаи, те са интересни за хората от всяка възраст и много малко от тях се отказват от възможността да ги разгледат.

✅Каквато и да е вашата дейност и каквато и рекламна информация да искате да споделите с потенциалните си клиенти, вие не бива да се колебаете да поръчате обикновени или гланцирани брошури.

✅Брошурите могат да бъдат чудесен начин да популяризирате стартиращ бизнес и да поканите клиентите си в нов търговски обект. Благодарение на факта, че те са сред най-масовите рекламни печатни материали, вие ще можете да привлечете нови клиенти и да насочите вниманието им към нови продукти, намаления и изгодни оферти, на които купувачите трудно могат да устоят.

shutterstock_667803994
Nappo_mockup_5-site
Ban_site

✅Интересен факт, свързан с брошурите, е значението на самата дума. В превод от френски „брошура” означава „зашивам” и в действителност, тя представлява няколко зашити с телчета при сгъвката страници.

✅Удобна и ефективна печатна реклама, която ще ви свърши работа.

✅Ако имате въпроси или колебания, свързани с това какъв е най-подходящият вариант за вашата рекламна брошура, не се колебайте да се свържете с наш консултант. Ние ще ви съдействаме с удоволствие.

✅Ако вашата представа за рекламна печатна брошура се разминава с нашата, ние сме готови да обсъдим вашите идеи и желания, за да създадем заедно атрактивната реклама на вашия бизнес.

✅Предлагаме ви изработването на качествени и дълготрайни брошури, които могат да представят както отделни стоки или услуги, така и цялостната дейност на вашата фирма.

✅Стилните информационни материали, които нашата агенция може да изработи за вас, са мощно рекламно средство за представяне и популяризиране на вашата дейност. Не бива да се забравя, че колкото и добра да е една компания и колкото и качествени продукти да произвежда тя, нейното развитие и успех са тясно свързани с начина на реклама.

✅Заложете на ефективната реклама, която показва вашите качества и привлича нови успехи. Помислете само колко малко хора могат да дойдат във вашия офис, за да се запознаят с фирмената ви дейност и колко много могат да направят това в дома си или докато чакат в трафика, благодарение на една малка, но пълна с информация брошура.

✅Да, подобен рекламен материал, успешно може да замести презентацията във вашия офис или в конферентна зала с висок наем.

✅Разчитайте на нашия екип от професионалисти за това! Можете да се свържете с нас оттук