Успешното брандиране на щандове е важна част от изкуството на добрия изложбен дизайн!

На фона на високо конкурентната бизнес среда, представянето на една фирма на изложения, търговски събития и панаири е от ключово значение за формирането на корпоративен имидж, осъществяването на бизнес контакти и разширяването на пазарите.

Ето защо, използването на различни материали и качественото брандиране на щандове е предпоставка за отлично представяне.

На какво трябва да се обърне внимание при подготовката на фирмен щанд?

✅На преден план винаги трябва да бъде добрата реклама и презентация на вашите продукти или услуги.

✅Подчертаваме, че първото впечатление е важно и то идва от начина, по който е брандиран щанда.

✅Целта на рекламните щандове е те да привличат клиентите и да ги окуражават да пазаруват или да използват услугите, които предлагате.

Това може да бъде постигнато с оптимално изпипан рекламен щанд, в който няма нищо излишно и всеки детайл, „работи” за изграждането на доверие и интерес у потенциалните и редовни клиенти.

За да брандираме вашите щандове, ние се нуждаем от точните размери на щанда, мястото където ще се залепи рекламното фолио и разбира се достатъчно информация за характера на вашата рекламна кампания.

Благодарение на широкоформатен печат върху фолио, рекламни материали и добре подбрано осветление, рекламният щанд може да се превърне в кътче, в което вашите клиенти могат да усетят духа на вашите продукти и да се докоснат до философията на вашата компания.

Брандиране на щанд
Реклама на щанд
Лого на щанд

Създаването на атмосфера, в която хората се чувстват приятно, е изключително важно за формирането на положително потребителско преживяване и възможност да „спечелите„ клиентите на ваша страна.

За да засилите това положително впечатление и за да използвате максимално добре възможността да запознаете клиентите с вашите продукти или услуги, можете да проведете томбола с награди и специални промоции, които се правят само по време на изложението.

За да поддържате интереса и да информирате потребителите, за това което се случва по време на изложението, можете да поставите екрани, на които да тече информация за вашия бранд.shutterstock_1381530734

За да реализирате успешно рекламно представяне, търсете добри професионалисти за изграждането на вашия рекламен щанд.

В наше лице можете да намерите опитен екип в областта на рекламния печат.

Ние сме готови да изградим пълно брандиране на щандове, монтаж на рекламно фолио и печат на всички рекламни материали, от които се нуждаете.

С удоволствие ще ви съдействаме за направата на щандове, които да представят най-доброто от вашите продукти.

Разчитайте на нашия опит, креативност и добър дизайнерски нюх. Те са съчетани с отговорно отношение към поетите проекти и качествено свършена работа в кратки срокове.

Как протича работата ни при брандиране на щандове?

Наш екип ще ви посети на място, за да снеме размери и за да направи снимки.

Ще обсъдим с вас проекта и идеите за реклама, за да можем да пристъпим към работа.

Готови сме да ви дадем съвети както за дизайна и визията на вашия щанд, така и за това какво можем да ви предложим, съобразно бюджета, с който разполагате.

Вие ще имате възможност да видите предварително вашия щанд на файл с визуализация на проекта.

Имате възможност да посочите това, което не ви допада или искате да бъде променено.

След тези корекции, ние пристъпваме към печат и реализирането на вашия рекламен щанд.

Когато всичко е готово, нашите монтажници го монтират на място.

Ето още няколко причини да се доверите на нас за брандиране на щандове:

✅Работим с качествени мастила и машини за широкоформатен печат.

✅Ние вярваме, че всичко свързано с рекламата и нашата работа се основава на креативността, високата мотивация за създаването на ефективна и модерна реклама и безкомпромисното качество.

✅Нашите доволни клиенти се обръщат отново към нас за услуги, свързани с брандиране, печат на рекламни материали и продуктова реклама.

✅Те могат да направят сравнение с развитието на фирмата им преди инвестициите за реклама и след това. Факт е, че в резултат на добрата реклама продажбите са значителни, а популярността на бранда също расте.

Едно от най-съществените неща за един бизнес е начина, по който той стои на пазара.

Ако сте решили, че е крайно време да направите зашеметяваща презентация на вашия бранд, участвайте в изложения и представете подобаващо вашата фирма с модерни и естетично изработени брандирани щандове. Към тях можете да добавите също и дипляни, визитки, папки, флашки, рекламни чаши, химикалки или други печатни и рекламни материали за вашата кампания.