Витрините са лицето на вашите търговски помещения. Няма никакво значение дали става въпрос за магазин, офис, шоурум, представителни зали или заведения, това което привлича клиентите и ги приканва да влязат е визията на витрините.

2_lozenets_vitrina-1024x393

 

На фона на голямата конкуренция, именно услугите, свързани с професионално брандиране на витрини могат да ви помогнат да приковете вниманието на потенциалните си клиенти.

Очаровайте, изненадайте, заинтригувайте и спечелете нови клиенти с различни и модерни рекламни решения за вашите витрини.

Всеизвестно е, че витрината на даден обект трябва да насочва и ориентира потребителите.

Тя трябва да бъде естетична, атрактивна и интригуваща, но и достатъчно информативна, така че само с един поглед клиентите да разберат какво могат да намерят в (магазина, ресторанта или обекта ви).

Как се постига открояваща се и сполучлива витрина?

Витрините, които правят впечатление принадлежат на компании, които имат ясна концепция за своята дейност и умеят да продават своите услуги.

Чрез витрината си те представят своята фирмена идентичност и приканват потребителите.Те знаят как да привлекат вниманието, но и как да накарат клиентите да се връщат в техния обект.

Съвсем не е необходимо да можете сами да брандирате витрините си.

Достатъчно е да знаете на какво точно искате да акцентирате и да изразите вашите рекламни идеи.

За пресъздаването им, под формата на добре брандирани витрини, ще се погрижим ние и ще го направим с удоволствие.

Брандирана витрина  на зъболекарски кабинет
Брандирана витрина на ресторант
Брандирана витрина на магазин

От какво имаме нужда, за да създадем най-подходящото брандиране на витрини за вашия бизнес?

На първо място е важно да се запознаем с естеството на бизнеса, който развивате.

Това е важно, защото една от основните цели при брандиране на витрини, е те да привлекат точната таргет група от хора – тези потребители, които се интересуват от вашите стоки или услуги и които вероятно ще направят покупка.

Смелата композиция, интересните рекламни решения и актуалните тенденции в брандирането на обекти са тайните козове, които ще ни помогнат да направим най-подходящата рекламна витрина за вашия обект.

В много случаи се налага брандираната витрина да закрива част от интериора, например при магазини за хранителни стоки, супермаркети и др.

В този случай, може да се заложи на облепена витрина с реклами на стоките в промоция, специални акции и намаления, реклами на нови продукти и т. н.

Какво можете да очаквате от нас при поръчка на брандиране на витрини бърза и качествена работа – ние спазваме сроковете и се стремим да свършим поетите задачи не само много добре, но и достатъчно експедитивно и без излишна загуба на време, вникване във вашите идеи за визията на витрините – за да бъдете доволни от крайния резултат и за да се радвате на витрини, които отразяват философията и стила на вашия бизнес, ще се постараем работата ни да бъде прецизна и изпипана до най-малкия детайл.

Нашият стремеж е да реализираме идеите ви за реклама така че да останете доволни и отново да ни потърсите, не на последно място, ще използваме най-качествените и трайни материали, така че да се получи атрактивна и дълготрайна реклама.

Как се изработват рекламите върху витрини?

Най-често за целта се изрязва фолио, което се лепи по витрините.

Стикерите и перфофолиото, което се използват се печатат с машини за широкоформатен печат.

Така можем да постигнем точно тези изображения, които желаете в размерите, които са ви необходими.

Ако искате да видите предварително как ще изглеждат витрините, можете да предоставите снимка на вашия обект и ние ще ви покажем бъдещия проект чрез фотомонтаж.

Така ще придобиете представа за това какъв вид ще има офиса, магазина или фитнес залата ви и дали тази визия отговаря на вашите очаквания.

Защо си заслужава да използвате брандирането на витрини и могат ли тези рекламни услуги да повишат вашите продажби? Без съмнение!

Съвременните клиенти са ежедневно засипвани с какви ли не реклами на различни стоки и услуги и са доста запознати с това какво е модерно и как трябва да бъде поднесено на потребителите.

Те очакват реклама, която ще ги грабне и подтикне към покупки или използване на дадени услуги.

Те обръщат внимание на витрини с ярки цветове, разнообразни изображения и оригинални решения. Семплите и безцветни витрини едва ли ще ги привлекат – все пак, повечето от нас свързват пазаруването със забавления, творчество и нови модни идеи.

Вашият фирмен стил може да бъде изразен чрез рекламните витрини и ние ще ви съдействаме за това.