Превозните средства са навсякъде около нас и ако ги разглеждаме като големи транспаранти, постери или рекламни пана, можете да си представите колко лесно и бързо една фирма придобива популярност чрез този вид „реклама на колела”.

Van-Branding-3-500x500px

Без съмнение, брандирането на транспортни средства е доста ефективен начин да направите вашия бранд известен.

Защо това е толкова добра реклама?

Предимствата на този вид реклама са в това, че тя достига до изключително голяма аудитория, а инвестицията в нея е еднократна.

Транспортните компании в страната мога да използват този вид реклама, за да популяризират своята дейност или да рекламират различни стоки и услуги.

През последните години този начин на реклама става все по-използван и предпочитан.

Защо брандирането на транспортни средства често се оказва с предимство пред останалите начини на реклама?

✅Една от основните причини е широката популярност, която марката придобива, чрез този начин на реклама.

✅Подвижната реклама е видима и лесно може да бъде открита навсякъде.

Брандират се различни превозни средства – от автомобили, до бусове, автобуси, мотори, ванове, хладилни камиони и какво ли още не.

✅Инвестицията е еднократна, но имате на разположение подвижна реклама, която достига до изключително широк кръг от хора.

✅Голямото преимущество на този тип реклама, е в това че тя е запомняща се, не изисква усилия, достига светкавично до много потенциални клиенти и остава трайно за дълго време!

Инвестицията в брандиране на транспортни се връща многократно с времето.

Чрез този вид реклама правите добро впечатление и хората ви разпознават лесно.

Популяризирането на марката е наистина бързо и се случва „с размах”.

Независимо от това дали искате да рекламирате чрез личния или фирмен автомобил, вие можете да се обърнете към добра рекламна агенция, която да изработи вашата реклама.

Благодарение на това, вие получавате отлична възможност да достигнете до повече хора и да направите вашата фирма известна.

Помислете само колко много хора ще обърнат внимание на вашите продукти или услуги, на път за работа, чакайки в трафика или докато пътуват за вкъщи.

Брандиране на автомобили
Брандиран автомобил
Брандиране на автомобил

✅Действително това е възможност да бъдете забелязани, на необичайно място и по всяко време, без да ви се налага да плащате за реклама по радио или телевизия, която често се игнорира от потребителите или не достига до потенциалните клиенти.

Нека приемем, че рекламата върху автомобили е един подвижен билборд, който постоянно променя своето местонахождение и по този начин достига до много по-голяма аудитория.

✅Същевременно с това, вашата реклама е винаги близо до самите вас.

Облепянето на коли, микробуси и други превозни средства прави вашия бизнес разпознаваем, откроява ви и привлича вниманието.

Този начин на реклама улеснява вашите продажби и популяризира дейността ви.

Брандираните транспортни средства ви свързват с клиентите и правят работата ви успешна и изпълнена с приятни емоции.

Ако брандирането на автомобили е направено професионално с устойчиви материали и достатъчно креативност, то може да се превърне в основен начин на реклама, напълно достатъчен, за да развивате вашия бизнес.

✅Този начин на реклама е подходящ както за локален малък бизнес, така и за по-големи фирми.

Препоръчително е да се възползвате от него, за да вдигнете „шум” около вашия бранд, за да провокирате интереса на хората и за да дадете добър старт на вашите бизнес начинания.

При всички случаи, това няма да ви бъде особено трудно, ако заложите на брандиране на автомобили и други транспортни средства.

Как точно се прави облепянето на автомобили с рекламна цел?

Това се извършва по правилата на КАТ за брандиране с 3М и карбоново фолио, тъй като основния цвят на превозното средство не бива да бъде заличен изцяло. 

Фолиото прилепва плътно върху боята на автомобила, за да придобие ефектен и устойчив на външните атмосферни влияния вид.

Въпреки че съвременните фолиа са лесни за монтаж, ние препоръчваме професионално брандиране, за да получите отличен и траен резултат.

Тъй като този вид реклама представя вашия бранд навсякъде не бива да допускате несъвършенства или нискокачествени фолиа, които няма да се запазят при големи температурни промени и други външни влияния.

Прилагане то на фолио на различни авто части и при кривини също изисква майсторство и опит.

Защо да заложите имено на брандиране на транспортни средства?

✅За да бъдете забелязани бързо;

✅За да бъдете запомнени лесно;

✅За да промените темповете на развитие на вашия бранд с еднократна инвестиция и много ефективна реклама;

Ние сме насреща, за да превърнем вашите транспортни средства в мобилна реклама, която ще ускори популяризирането на вашата марка. А в случай, че желаете да надградите кампанията си, ние можем да ви съдействаме чрез брандиране на витрини, изработка на плакати, флаери, билбордове, банери, рекламни материли и още много услуги, които можете да разгледате в нашето портфолио. Очакваме Ви!