Флашката – практичен рекламен продукт

Флашката – практичен рекламен продукт

Един от най-универсалните рекламни носители е … един от най-малките. Можете ли да предположите за какво става въпрос. Ако не ви хрумва веднага, помислете за нещо, което ползвате всеки ден в своята работа. Да, определено става дума за т.нар. флашка. Ако преди години ни се налагаше да записваме файловете си на дискети, то това време отдавна отмина и на мода в момента са флашките. Причината за това е ясна – те са компактни и удобни, а паметта им се измерва с онази, която все още имат някои преносими компютри – от 1 GB до 1000 GB или дори повече. Флаш паметта може да има най-различна форма, което я прави универсално рекламно средство. Тя може да бъде във вид на кредитна карта – тогава рекламната й повърхност е най-голяма, на ключ, на дрънкулка за ключодържател, дървена, бамбукова и много други.

6

Когато правите поръчка за флашки, които ще използвате с рекламна цел, трябва да съобразите дали печатаемото поле ще успее да събере цялата информация, която искате да споделите. В последните години USB флаш паметите са един от най-често използваните рекламни артикули при подготовката на материали за дейностите по информация и публичност на проекти, финансирани от Европейския съюз. В този смисъл – ако в поръчката ви има доставка и брандиране на подобен артикул, то не всяка флашка е подходяща за целта. Добре е да изберете такава, която има достатъчно голяма хоризонтална повърхност, където да могат да бъдат отпечатани задължителните за изобразяване реквизити – лога и текстове.

Една от най-масово предпочитаните е следният модел:

swivel

Тя има пластмасова основа със закрепена въртяща се предпазна метална пластина. Върху плоскостта за печат могат да бъдат поставени необходимите визуални елементи – лога и надписи. Удобна е за пренасяне дори в джоба на дънките. Можете да ни изпратите запитване оттук за модели и цени.

Друг много подходящ модел за рекламни цели е USB флашка във формата на кредитна карта. Това е компактен модел, който представлява изработена от пластмаса пластина във формата на карта, с монтиран в нея чип с определена памет. Приликата с масово използваните кредитни карти не е случайна – този модел флашка може да се носи и в портфейла. Чипът се изтегля от картата при употреба, а след това може да бъде прибран в нея. Този модел е особено подходящ за рекламно брандиране, тъй като печатаемата повърхност е най-голяма. Лога, графични обозначения или надписи могат да бъдат поставени от двете страни на флашката. Флашката е един от най-поръчваните рекламни артикули, заедно с рекламните тениски, шапки и химикалки.

Ако ви е необходима флашка, която да бъде използвана за по-официални цели – пресконференции, конференции, семинари и други подобни мероприятия, можете да се спрете на USB Flash Drive – Paper Clip. Идеята на тази флашка е, че може да бъде закрепена в папка и да се използва за събиране на едно място на документация или работни листа. Най-често срещаните са изработени от метал и пластмаса, което ги прави изключително устойчиви. Щипката, която се прикрепва към папка или се използва за съхранение на едно място на листа с бележки, е изработена от метал. Самият чип на флашката се намира от долната – вътрешна страна, като по този начин е защитен от увреждане. Брандирането може да бъде направено двустранно – както върху горната, лицева страна, така и върху вътрешната. Можете да ни изпратите запитване оттук за модели и цени.

Ето още два модела, които смятаме за практични:

8

Това е така наречената флашка – ключ. Ясно е защо. Предимствата й са няколко. Изработена е от устойчива метална сплав, което я прави издръжлива на натоварване, изпускане и други подобни действия. Много е удобна за пренасяне – може да бъде закачена на ключодържателя. Печатаемото поле позволява поставянето на лога и информация.

Друг интересен модел отново е изработена от метал и може да бъде използвана за … отварачка на бира или безалкохолни напитки. Подходяща е за подарък за мъжете в офиса. Печатаемото рекламно поле също може да бъде използвано максимално сполучливо.

Това са само няколко модела, които наши клиенти поръчват най-често. Истината е, че технологичните възможности позволяват да бъдат изработени флаш памети с най-различна форма. Единственото, с което трябва да се съобразите, е за каква цел ще ползвате флашката. Не всяка е подходяща за рекламна цел. Ако имате колебание какво точно ви е необходимо, можете да се свържете с нас – ние ще ви дадем най-добрия съвет каква флашка да изберете и как да я брандирате. Разбира се, можем да отпечатаме и всяка визуализация, която ви е необходимо да бъде поставена. Можете да ни изпратите запитване оттук за модели и цени.