Флаер или брошура – на една ръка разстояние

Флаер или брошура – на една ръка разстояние

Промените в начина ни на живот, в следствие на коронавирус пандемията са значителни и независимо от това дали управляваме и развиваме малък или по-голям бизнес, всички ние се нуждаем от бърза и ефектна реклама, която да ни върне клиентите.

Печатните рекламни материали, които могат бързо да върнат вашия бизнес „в играта” трябва да бъдат на разумна цена, да са с атрактивен и модерен дизайн и да достигат до максимално много хора.

Какво всъщност е флаер и какво представлява брошурата?

Думата флаер /flyer/ идва от английски: означава „летя”.

Действително тази малка хартиена печатна реклама може да „долети” до вратата на всеки клиенти, да бъде получена на входа на офиса, търговския обект или киното, да бъде открита в печатни издания като вестници, каталози, списания, дори да достигне до клиентите в електронен вариант, при което спестяват разходите за хартия, а доставката е светкавична.

Флаерите днес са цветни, информативни и много популярни.

Z_Fold_Brochure
shutterstock_1064668841
flyer

Разбира се, можете да видите и съвсем семпли черно бели такива, включително обикновени ксерокопия, при които важното е не толкова дизайна и оформлението, а информацията, която носят.

Точно такива са били флаерите, с които са се разпространявали новините по време на войната и с които се е разпространявало пропагандно съдържание или са се набирали доброволци и привърженици на политически партии.

Днес флаерите се използват предимно за реклама на заведения, масажни центрове, фитнес зали, магазини, културни или политически събития и концерти.

Най-използваните флаери са с размер на пощенска картичка, формат А6 /105х148мм/, А5 /148х210мм/ DL /110х220мм/.

Брошурите са вид печатни рекламни материали с информативен характер, които много приличат на малки книжки. Самата дума идва от френски и означава „бод”, „шев”.

Брошурите са удобен и подходящ начин на представяне на даден бизнес.

Те разполагат с достатъчно място, за да запознаят клиентите с определени продукти или услуги.

Могат да бъдат разпространявани в списания и каталози, по пощенските кутии, да бъдат предавани на ръка, да се изпращат по електронен път.

Често брошурите се разпространяват на обществени места като летища, хотели, аптеки, книжарници, библиотеки и административни сгради.

Защо използването на флаери и брошури може да се окаже вашият таен коз за бърза и печеливша реклама днес?

В настоящата ситуация, при която се налага да се спазва строга социална дистанция, именно този вид печатни материали могат да достигнат до повече хора, без да се налага директен контакт с тях.

Можете да използвате точно тези печатни рекламни материали, за да рестартирате вашия бизнес и да подновите връзката с вашите клиенти.

Как можете да използвате брошури и флаери? уведомете своите клиенти за това, че вашите обекти отново отварят врати и ги поканете при вас, покажете им, че ги очаквате и нямате търпение да бъдете отново заедно,поканите ги да посетят отново вашите търговски обекти и им предложете нещо ново, изненадващо и интересно,представете актуалните продукти, които предлагате, информирайте ги за нови услуги, промоции и специални намаления, ангажирайте интереса и любопитството на клиентите с игра, томбола, конкурс или апетитна промоция, на която да не могат да устоят.

Тъй като флаерите и брошурите имат изключително широко приложение, цялата тази информация може да стигне до клиентите много бързо и да помогне за развитието на вашия бизнес във възходяща посока.

Ако в момента не сте наясно как точно искате да представите вашата марка и вашите продукти чрез печатна реклама, ние можем да ви помогнем.

Разчитайте на професионални съвети и идеи от опитен екип, който работи с много желание и творчески заряд.

Ние можем да изработим за вас брошури, флаери и всякакви други рекламни материали, като гарантираме отлично качество на печат и оригинален дизайн.

Помогнете на вашия бизнес с навременна и ефективна реклама, която няма да натежи на бюджета, но със сигурност ще ускори връщането на вашите клиенти и продажбите.

Вашето послание може да достигне както до верните ви клиенти, така и до съвършено нови такива, стига да използвате всички възможности за реклама и популяризиране на вашите продукти или услуги.

Благодарение на стилни флаери и брошури, които следват вашата фирмена философия, вие можете да предизвикате интерес, да акцентирате на важните неща, да напомните за вашата марка и да привлечете нови потребители.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако търсите добър партньор в това начинание. Очакваме ви!