На всички нас е ясно, че рекламата не е лукс, а необходимост, особено ако имате големи амбиции и искате да развивате вашия бизнес по най-добрия начин.

Рекламни чадъри

За да привлечете вниманието на клиентите към вашите продукти, обаче, се иска доста креативен и оригинален подход.

Тъй като различните видове реклама ни заливат от всякъде, ние сме се научили да игнорираме голяма част от информацията, понякога дори не я забелязваме.

В този ред на мисли, за да постигнете желания интерес и внимание към вашата марка, можете да използвате различни видове рекламни чадъри.

Те са практични, те са навсякъде и се забелязват от далече!

✅Действително, рекламата чрез чадъри, работи и има добър ефект, така че трябва да опитате.

✅Рекламните чадъри могат да се използват като средство за налагането на пазара на нова марка, продукти, при промотирането на нов обект или услуги, при рекламирането на бизнес, който се нуждае от висока популярност и обхваща широк кръг от потребители.

Красив чадър

При нас можете да намерите както автоматични, така и сгъваеми чадъри, а така също и чадъри с ръчно отваряне.

Възползвайте се от това рекламно решение, за да получите:

✅Значително по-голяма площ за реклама, в сравнение с други рекламни материали,

✅Възможност за отпечатване на вашето лого и рекламен слоган в голям формат и на открояващ се, цветен фон, така че да се забелязва от далече,

✅Рекламен продукт, който се използва през всеки сезон и винаги е актуален и необходим – чадърите са необходими както през лятото, за засенчване, така и през студените дъждовни месеци, така че с тях вие получавате една ефективна целогодишна реклама на приемлива цена.

За разлика от брандираните запалки, които стоят предимно в джоба на клиентите, рекламните чадъри са винаги на показ и се забелязват от много хора.

При правилно съхранение и внимателно използване, чадърите могат да бъдат изключително дълготрайни и да рекламират вашия бизнес с години.

Компактните дамски чадъри са допълнение към облеклото на дамите със стил и никога не остават незабелязани. А към тях лесно може да се добави и чанта с логото ви или обичаните от всички чаши.

Детските чадъри също са чудесна възможност за реклама, тъй като привличат вниманието с ярък и оригинален дизайн.

Мъжките чадъри са по-масивни и излъчват класическа елегантност и достойнство.

Мъжки чадър

Най-голямото предимство на рекламата с чадъри е именно това, че различните видове чадъри са навсякъде и всеки който ги види може в последствие да се превърне във ваш клиент.

Няма по-лоша реклама от тази, която никой не забелязва и която не привлича погледа.

За да успее вашия бизнес, вие имате нужда от това хората на научат за вас.

Привличайте ги по всички възможни начини, за да можете да им предоставите възможност да опитат вашите услуги и да поискат да бъдат ваши редовни клиенти.

✅Никога не забравяйте думите на Стюарт Хендерсън Брит, който шеговито казва: „Да правиш бизнес без реклама е като да намигнеш на момиче в тъмното. Ти знаеш какво правиш, но никой друг не знае.”

Дамски чадър

✅Чрез рекламата с брандирани чадъри наистина можете да постигнете известност, защото:

✅Те грабват хората с многообразие от цветове и носят настроение, ако фирмата ви е насочена към дамите, рекламните чадъри могат да бъдат повече от желан аксесоар за тях и те ще ги носят с удоволствие, дори и в мрачните и сиви дни, вашите рекламни чадъри ще „греят” със своите ярки цветове и ще се отличават от всичко останало, а това означава, че ще правят впечатление и марката ви ще бъде запомнена.

Малък сгъваем дамски чадър или масивен мъжки модел – всеки от тези артикули може да помогне на вашата компания, като разпространява реклама за продуктите и услугите ви, популяризира логото на фирмата и напомня на клиентите за вас.

Не бива да се забравя, че повечето хора притежават повече от един чадър, така че при всеки повод да го разтворят, те ще популяризират вашия бизнес.

✅Чадърите са страхотен рекламен подарък, който може да поднесете при всеки повод.

Благодарение на тях, можете да се избавите веднъж завинаги от въпроса „Какво да поднеса на своите клиенти като бонус или какъв подарък да направя на своите служители?”.

Изберете практичния и удобен подарък, който ще осигури повече известност на вашия бранд. Хората ще го харесат!

✅За да поръчате вашите рекламни чадъри, свържете се с наш служител и се информирайте за дизайн, цвят, вид чадър и големина.

✅Поръчайте реклама на вашата фирма чрез брандирани чадъри и се радвайте на по-голямо влияние и разпространение на вашата компания сред клиентите.

 

Пишете или ни се обадете още сега!