Разчупете интериора с канави, тапети и плакати

Разчупете интериора с канави, тапети и плакати

Едно от най-често използваните приложения на широкоформатния печат е за създаване на качествени фотографски изображения с рекламна цел.

Благодарение на различните рекламни тапети, канави, плакати, вашите търговски помещения, офиси, салони за красота, фитнес зали и пр., придобиват професионален и представителен вид.

Рекламните тапети, канави и плакати намират място в молове, търговски центрове, панаири и изложения.

Те са неизменна част от интериора на заведения, магазини, офиси и бизнес сгради.

Как можете да използвате силата на широкоформатния печат като рекламен инструмент, подпомагащ вашия бизнес?

Реклама чрез плакати.

Внесете модерна нотка в офиса си като акцентирате на продуктовата линия, с която се гордеете или на най-новата реклама на вашата марка.

Постерите са подходящ начин да направите ретроспекция и бързо пътешествие назад във времето, показвайки изображения на ваши продукти или събития, свързани с бизнеса ви, които искате да запомните и които имат особено значение за развитието на вашата фирма.

Плакатите могат да променят значително интериора и настроението в едно помещение.

Те могат да бъда използвани успешно при презентации, конференции, семинари, работни срещи, курсове, обучения и оперативки.

Предимствата на използването на плакати с рекламна цел е в това, че могат да бъдат отпечатвани в различни размери, различен брой, могат да се транспортират и съхраняват лесно.

Плакатите могат да допринесат за приятното настроение по време на събитие, което сте организирали.

Те са изключително ефективно средство за бързо разпространяване на важна информация. Предпочитани са, защото дават възможност всичко важно да бъде поднесено в ясна, достъпна и кратка форма, подкрепена с илюстративен материал.

Така сте сигурни, че това което искате да достигне до вашите клиенти и партньори е точно пред техния поглед и ще му бъде обърнато внимание.

Плакатите са универсален начин да съобщите новини, да привлечете внимание, да представите нови продукти, услуги, реклама на вашия бизнес, информация за вашата дейност и всичко, което трябва клиентите да знаят.

Те се използват както от театрални и танцови трупи, така и от търговски, транспортни, хранително–вкусови, козметични и фармацевтични фирми.

Постерите са предпочитан рекламен инструмент и за реклама на курсове, промоции, изложения, панаири, културни, политически и обществени събития, събирания с комерсиална или благотворителна цел, организиране на базари, тематични вечери, празненства и пр.

Друг голям плюс на плакатите е тяхната ценова достъпност.

В зависимост от мащаба на събитието, което се организира, те могат да бъдат отпечатани в по-малък тираж и разпространени на регионално ниво или напротив, да бъдат издадени в многохиляден тираж и разпространени навсякъде в страната.

Оригинални и впечатляващи, постерите често са обект на колекционерски интерес.

4297769
1603874011
Брандирана витрина на магазин

Реклама чрез тапети

Висококачествените ражения, отпечатани върху винил, канава или PVC представят вашата фирма в нова светлина, допринасят за постигането на атрактивен и модерен интериор, придават модерен завършек на вашия офис, търговски обект или изложбен щанд.

Освен практични и красиви, тапетите са достъпен и оригинален начин да рекламирате вашите продукти, или услуги.

Могат да се използват в заведения, театри, кино салони, фризьорски и козметични центрове, авто къщи, магазини, офиси, приемни, изложбени зали и др.

Тапетите спадат към т. нар. интериорна декорация за стени и предоставят безброй много възможности за реклама.

Различните видове тапети се отличават с ярки и ясни изображения, водоустойчивост, дълготрайност във времето, лесна поддръжка, възможност за персонализиране и отпечатване на лого, рекламен слоган и др.

Чрез рекламни тапети можете да акцентирате на всичко свързано с фирмата и да насочите вниманието на клиентите към определени продукти или услуги.

1481035970
shutterstock_761063926
4403388

Реклама чрез Канави

Канавите също са чудесен рекламен инструмент, който можете да използвате с успех при декориране на офиси, коридори, хотелски стаи, фоайета и пр.

Чрез канавите можете да превърнете любимото си изображение в картина, представяща вашия бизнес или продуктите, с които се гордеете.

Декорирането на работното място, кабинета, офисите, търговските помещения, коридорите, приемните, рецепцията, кафенето и стаите за отдих никога не е било толкова лесно и благодатно за съчетаване на интересните декорации с реклама.

Това се постига като: заложите на рекламни послания, които докосват и предизвикват емоции, акцентирате на оригинално поднесена реклама, която буди любопитство и интерес, изберете атрактивни изображения, които се забелязват и приковават вниманието.

Канави, плакати и рекламни тапети могат да се използват и при реклама на бизнес, свързан с недвижими имоти.

Подходящи са за продажби и отдаване под наем на имоти като апартаменти, къщи, вили, търговски площи, складове, магазини, ресторанти и кафенета.

Бъдете първите, които ще поднесат различна и привличаща погледа реклама. Реклама, създадена по оригинален и модерен начин, отличаваща се с индивидуален стил и атрактивност.

stena_staklo1
MBK00004_preview_wall
MBK00014_preview_wall

Свържете се с нас за още интересни предложения!

КОНТАКТИ