Предстои ви събитие, а подготвихте ли материалите за него?

Предстои ви събитие, а подготвихте ли материалите за него?

- Извинете, дали можете да ме насочите към фирмата, която е изработила рекламните материали за конференцията.

За наше събитие искаме същите – да са изработени от рециклирана хартия, да има химикалките от биоразградима пластмаса, а тефтерите да са от екологични материали.

- Разбира се, само кажете от какво имате нужда и колега от търговския ни екип ще ви изпратите

различни варианти на материали за вашето събитие. Ние, освен, че сме организатор на конференцията, сме и производител на рекламни материали, а в печатницата ни можем да произведем всички материали от хартия, които могат да ви потрябват.

Разговорът, може би със съвсем лека промяна, се състоя на организираната от екипа ни конференция „Как да печелим от отпадъците“.

За всеки от участниците бяхме подготвили конферентен пакет от папка, тефтер, химикалка и торба – всичките изработени от отпадъчна рециклирана хартия.

Може и да прозвучи нескромно, но наистина изглеждаха добре, а и показваха, че пред повторната употреба на материалите, каквато беше и темата на събитието, има огромно бъдеще.

Фирмата ни е директен вносител на рекламни материали и такива за промоционални кампании от повече от най-големите европейски производители на подобни артикули.

На база на наблюденията ни от последните години можем да кажем, че все повече се увеличава делът на материалите за корпоративна реклама и промо кампании, които са изработени от рециклирани материали, с добавено еко съдържание като бамбукови или оризови фибри.

Един от хитовите продукти са чаши за топли напитки, изработени от биоразградима пластмаса със съдържание на бамбук.

Обикновено имат капачета, изработени от силикон.

Изключително подходящи са за брандиране с лога или надписи,като може да се използва тампонен, директен или ситопечат.

p436.593__b_1
92069_set
p610.319__b_1

Други рекламни сувенири, които са изработени отекологични материали и се отличават не само с изключително качество, но и с елегантен стил, са онези на базата на бамбук или рециклирано дърво.

Сред тях могат да бъдат открити елегантни чаши за кафе, мъгове за топли напитки и термо чаши, калкулатори – изработени от бамбук, различни тефтери с корици от корк или бамбук, различни офисни принадлежности и др.

Обикновено са предпочитани като средство за промотиране на социалната и екологична отговорност от компании, с интереси в областта на опазването на околната среда.

shutterstock_1420209341

Компанията ни предлага възможност за избор на корпоративни подаръци или рекламни сувенири за промоционални кампании от почти 150 000 артикула на производители от

Европейския съюз, Китай, Индия и др. държави.

Сред тях могат да бъдат намерени такива, подходящи за различни корпоративни събития като конференции, обучения и др.

Сред тях са огромно разнообразие на конферентни папки – изработени от естествена, изкуствена кожа, хартия, ефектни или рециклирани картони.

Част от папките имат специални отделения за нотпадове и химикалки, а част от тях са и с калкулатори и закопчаване с цип.

Сред най-интересните модели са и онези, които имат вградени поставки за мобилни телефони или таблети.

Сред атрактивните корпоративни подаръци, които могат да бъдат брандирани и да носят посланието на фирмата, са и папки от екологична изкуствена кожа, с вградени външни батерии за зареждане на мобилен телефон.

Богато е разнообразието и на химикалки – може би най-търсеният артикул, наред с тефтерите, при провеждане на всяко едно събитие.

Сред тях са такива, изработени от рециклиран картон или биоразградима пластмаса, метални или такива от бамбук или корк.

Комплектите за писане могат да съдържат също така и съчетание на химикалка и ролер или ролер и писалка.

Като цяло – пишещите средства са едни от най-подходящите за брандиране, тъй като се използват постоянно и след приключването на определеното събитие и могат да напомнят постоянно за компанията, чието лого или послание носят.

6

Друг интересен материал за провеждане на промоционални кампании или налагане на корпоративната идентичност са различните варианти на текстил.

И тъй като това е доста широко понятие, може би трябва да се направи определено разграничение между този, който става за обличане, и останалия – използван основно за рекламни цели.

Най-масовия артикул от първия тип са тениските. Те могат да бъдат изработени от различни видове чист памук, или от памук в съчетание с изкуствени добавки като полиестер и др.

В последно време все по-търсени стават тениските, изработени от био памук – плод на био земеделие в сертифицирани за целта ферми.

Тениските са много ефективен канал за комуникация на посланията на компанията, на различните организации – върху тях печатаемото рекламно поле е голямо и може да бъде използвано за поставяне на лога, слоугъни и др.

Компанията ни разполага с всички технически възможности за брандиране като ситопечат, директен дигитален печат, флекс, флок и др. Освен тениските, много подходящи за брандиране са различните варианти на суитшърти, якета, грейки, шапки и др.

1024x731_brochure

Чантите са друг текстилен артикул, който също се отличава с изключително широката си употребаи голямо печатаемо поле, така че корпоративното ви лого да бъде запомнено и да въздейства върху потребителите ви.

Предвид огромното разнообразие от промоционални рекламни сувенирни материали, практически за всяко събитие може да бъде открит подходящ артикул, който да комуникира по най-подходящия начин корпоративната идентичност и философия.

Независимо дали става дума за делова конференция, за спортно събитие или за корпоративни подаръци във връзка с Коледа или новогодишните празници, за всички тях има подходящи артикули, които можем да внесем и брандирам.