Практична и ефективна реклама с брандирани продукти

Практична и ефективна реклама с брандирани продукти

Съвременният начин на живот е такъв, че във всеки един момент потребителите се сблъскват с всевъзможни източници на информация.

Въпреки това, интереса към оригинално и атрактивно поднесената реклама не стихва.

Защо обаче сувенирната реклама е сред най-предпочитаните маркетингови инструменти и се използва от всяка индустрия?

За разлика от телевизионната, интернет и радиорекламата, при която клиентите възприемат рекламния медиен продукт, но получават само естетическа и емоционална наслада от него, при рекламата с брандирани продукти и сувенири, те получават подарък.

Всеки обича подаръците!

Когато те са от любима марка или рекламират предпочитан продукт, определено носят изключителна радост и удоволствие.

Ето в това е силата на рекламата с брандирани продукти: те носят радост, приятна изненада, оставят усещането, че клиента е уважаван, зачитан, обгрижен, забелязан, важен.

Какви продукти могат да бъдат брандирани?

Всъщност вашето лого, слоган или фирмени координати могат да бъдат отпечатани на всякакви рекламни продукти. Изборът е ваш, като той разбира се трябва да бъде съобразен с идеята на кампанията и профила на получателите.

Оригинална USB флаш памет
FLASHKAHIMIKALKA-01
тефтери

Най-често се изработват брандирани химикалки, бележници, запалки, чаши, ключодържатели, продукти за промоции, визитници, рекламни комплекти, стенни и настолни часовници, термочаши и термоси, флашки, USB памети, стенни и настолни часовници и др.

Всички тези рекламни сувенири могат да бъдат използвани за поднасяне като

- бизнес подаръци или като

- рекламни материали.

Каква е разликата?

Бизнес подаръците са важни, защото те представят вашата компания като сериозен и заслужаващ доверие партньор, с който може да се развиват нови проекти в дългосрочен план.

Рекламните материали целят разпространение и популяризиране на вашия бизнес.

Основната задача е да се достигне до повече хора и да се привлече техният интерес и внимание, да се запознаят с продуктите и услугите, да поискат да ги използват и да ги препоръчат в случай, че за останали доволни.

Артикулите, които се поднасят под формата на бизнес подаръци, изрязават благодарност за сътрудничеството и добре свършената работа.

Те могат да бъдат израз на задоволство от начина на взаимодействието между дадени фирми.

Подобни подаръци могат да бъдат поднасяни не само от големите компании. Стига да познавате добре потенциалните получатели на този вид рекламни продукти, вие можете да вложите по-малко средства, но да поднесете подарък, който да направи впечатление с оригиналност и креативност.

Използвайте брандирани продукти като бизнес подарък за ключови клиенти, лоялни клиенти, добре работещи служители, бизнес партньори.

Така не само показвате признателност към тези хора, но и укрепвате взаимоотношенията си с тях.

Най-подходящите поводи за подобни приятни бизнес изненади са коледните празници, лични празници като рождени и именни дни, фирмени събития, финализиране на проект или важна сделка, откриване на нов обект, филиал, офис, стартиране или закриване на сезон и т. н.

Най-подходящите рекламни продукти за бизнес подарък са рекламни комплекти /тефтер, химикалка, флашка, запалка, луксозен фирмен календар, сувенири като чаши, вази, стенни и настолни часовници, калкулатори, органайзери, химикалки и др.

Печатната площ на всеки един от тях може да се използва максимално ефективно, така че да поместите всичко важно за вашата фирма.

На какво да обърнете специално внимание при избор и поднасяне на рекламни продукти?

Профила на получателя – колкото по-добре познавате вашите клиенти или бизнес партньори, толкова по-лесно и безпроблемно ще изберете и поднесете най-подходящия рекламен подарък.

Ето защо е добре да се интересувате от хората, с които си партнирате, да познавате вашите клиенти и да вниквате в техните интереси и потребности.

Няма нищо по-неловко от неудачно избран подарък, затова отделете време за да направите правилен избор.

Не по-малко важен е начина, по който изглежда вашата сувенирна реклама.

Когато искате тя да бъде поднесена под формата на подарък, опаковката има значение. Понякога само един малък детайл може да подобри и да придаде стил и изисканост на подаръка.

Проявете креативност и оригиналност за опаковката и  неговата визия, за да впечатлите и за да се отличите от всички останали.

Винаги можете да разчитате на нас за свежи професионални идеи за брандиране на продукти и рекламни материали.

Готови сме да изработим вашата сувенирна реклама, която да впечатли клиентите и съдружниците ви.

Предлагаме качествено, бързо и оригинално изпълнение на вашите проекти в сферата на офсетовия, дигитални и сувенирен печат.

Можете да разчитате на нас и за графичния дизайн на всички продукти.

Очакваме с нетърпение новите проекти, които ще осъществим компетентност, практически опит, вдъхновение и положителна нагласа.