Поднесете стилен рекламен подарък

Поднесете стилен рекламен подарък

Всеки оценява добре поднесеният и оригинален подарък, независимо от повода и годината.

От Коледа до началото на нов проект във вашата фирма, цялата година може да бъде изпълнена с щастие и забавление.

Защо рекламните подаръци са подходящ и предпочитан начин да промотирате вашия бранд?

Най-вече, защото когато избирате и поднасяте корпоративни подаръци, гарантирано фирмата и вашите продукти или услуги придобиват известност, защото хората ще покажат тези прекрасни подаръци на своите приятели и семейства.

Днес можете да споделите вашата радост и гордост от продуктите и услугите, които компанията ви предлага като поднесете красиви и практични рекламни подаръци на клиенти, настоящи и бъдещи бизнес партньори и отличаващи се служители.

Какво е важно при поръчката на този вид брандирана реклама?

Оригиналност

Правилно подбрани рекламни подаръци

Конкурентни цени

Качествен печат

Ще се спрем на всеки един от тези аспекти на успешната и запомняща се реклама чрез корпоративни подаръци.

Оригиналност или как да се отличите със запомнящ се подарък?

Благодарение на нашия опит и задълбочени проучвания на пазара, ние можем да ви предложим оригинални и актуални рекламни печатни материали, които да носят логото на вашата фирма.

При нас можете да намерите невероятни корпоративни подаръци, с които лесно ще привлечете вниманието на важните клиенти.

Когато получателите на рекламни комплекти, тефтери, чаши, химикалки, флашки, тениски, чадъри, мобилни аксесоари и пр., покажат тези рекламни продукти, вашето лого ще бъде видимо в  дома или офиса им и извън него.

Когато поднесете брандирани подаръци на вашите служители, те се чувстват оценени и насърчени да дадат най-доброто от себе си в своята работа.

С оригинални подаръци вие можете да изненадате  очакванията на другите, като възнаградите най- трудолюбивите работници и изразите своята благодарност към тях.

Независимо дали имате нужда от персонализиран подарък за ваш редовен клиент или искате да поръчате брандирани подаръци за празник или за случаен ден от месеца, при нас ще намерите най-ефективните промоционални артикули.

Силата на рекламни подаръци е в правилният им подбор

Нашият опит се основава на дългогодишни партньорства с фирми и ни дава перфектната основа да ви предоставим свежи идеи за оригинални промоционални продукти и подаръци.

Това, което не бива да пренебрегвате при избора на рекламни подаръци са потребностите и интересите на вашите клиенти и служители.

Сърцето и силата на всеки подарък не е в неговата стойност или размер, а в отношението, посланието и духа, който носи.

Доброто познаване на получателите на подаръците е задължително, за да изберете най-ефективния промоционален подарък, който ще донесе радост, изненада и приятно усещане. Рекламните продукти, които можете да брандирате при нас съчетават практичност, оригиналност и актуалност.

Това е гаранция, че хората, които ще ги получат като подарък ще ги запазят за дълго и във всеки един момент те ще им напомнят за вашата компания.

Конкурентни цени

Нашите цени са сред най-конкурентните в бранша.

Това е в резултат от непрекъснатото сравняване на нашите канали за доставка.

Силните партньорства с лидерите в бранша ни дават възможност да ви предложим рекламни продукти и корпоративни подаръци на ниски цени и кратки срокове за изработка и доставка.

Качествен печат

Съвсем не е достатъчно да имате красиви чаши, тениски, шапки, календари, запалки и пр., но логото на вашата фирма да е нетрайно или отпечатано с лошо качество.

Заложете на качествения печат не само защото, това прави продуктите естетични, но и защото това показва вашето отношение към работата.

Изпипаните до най-малкия детайл рекламни подаръци са знак за стила на вашата работа, за това, че уважавате и цените качеството във всеки един аспект на вашия бизнес.

Ние ви предлагаме офсетов, дигитален и сувенирен печат и различни варианти за изработване на рекламни подаръци под формата на сувенири, текстил, чанти, дипляни, настолни пирамиди, тефтери със спирала, папки, а така също и покани, плакати, стикери, визитки и др.

Много от поводите за поднасяне на рекламни подаръци са тясно свързани с определен сезон, конкретна дата, корпоративен празник, промоция, личен празник и пр.

Рекламните подаръци заемат важно място във вашия бизнес.

Те могат да ви помогнат да се развивате и да установите трайни бизнес отношения с важни клиенти и партньори.

Използвайте ги, за да бъдете запомнени.