Рекламните тефтери са практични и необходими на абсолютно всеки човек, независимо от това каква е неговата професия, ежедневие и начин на живот.

Колкото и технологично и дигитално да е нашето съвремие, все още голяма част от хората предпочитат да записват целите и задачите, които си поставят или да правят анализ „черно на бяло” на резултатите и напредъка, които са постигнали в работата или личните си занимания.

Рекламни тефтери

Какво по-голямо удоволствие от това да пишете в луксозен тефтер-бележник или практичен тефтер с меки корици?

И въпреки, че много често срещаме репликата „Най-добрата реклама е препоръката от доволни клиенти”, ние смятаме че в никакъв случай не бива да се подценява рекламата чрез брандирани тефтери и химикалки.

Не бива да пестите усилията си по отношение на подготовката и реализирането на рекламната си кампания и не бива да се лишавате от възможността да популяризирате вашата дейност чрез рекламни тефтери.

Благодарение на това, можете да надскочите конкуренцията и да преминете на ново, по-високо бизнес ниво.

Всичко това може да стане чрез добре подготвената и отлично реализирана рекламна кампания и качествени рекламни материали, като тефтери, постери, чанти, чаши, календари, настолни пирамиди и др.

Тефтерите са сред класическите рекламни материали, които голяма част от фирмите използват не само с цел реклама, но и с чисто практична насоченост.

Защо са толкова разпространени и предпочитани?

✅На първо място, те са удобни и необходими в ежедневието на всеки от нас. Точно това може да ги превърне във вашия рекламен коз, чрез който фирмата ви да придобие популярност или просто да напомняте на клиентите за себе си.

✅Качествените рекламни тефтери не само привличат вниманието на бъдещи и настоящи клиенти, но и ви помагат да представите вашия бизнес по ненатрапващ се и оригинален начин.

✅Тефтерите разполагат с достатъчно площ, за да напечатате вашето лого, адрес и информация за продуктите или услугите, които предлагате /информация, която не може да бъде побрана върху химикалка или запалка, например/.

✅Така те се превръщат в нещо като „визитна картичка” на вашата компания.

✅Инвестицията в този тип рекламни материали има висока възвръщаемост, тъй като те популяризират вашия бизнес не само в настоящия момент, но и с течение на времето.

✅Ако изберете да рекламирате вашия бизнес чрез тефтери, можете да бъдете сигурни, че те ще бъдат използвани поне една година.

Месеци наред вашите клиенти, ще имат нещо, което да им напомня за вас.

✅С поднасянето на корпоративен тефтер на нови служители във вашата фирма, бъдещи съдружници или потенциални клиенти, вие не само разширявате вашите контакти, но и печелите уважението и вниманието на хората.

✅Тефтерите могат да се превърнат в чудесен рекламен подарък в началото на годината и страхотен старт за нови професионални контакти и успешна рекламна стратегия.

✅Имате възможност да избирате между луксозни корпоративни тефтери, които представят вашия бизнес по подобаващ начин.

✅Те са снабдени с карта на България, календар и графи за лична информация. Всичко това предразполага притежателите им да организират деня си, без да забравят вашите координати и продуктите или услугите, с които можете да им бъдете полезни.

Друг чудесен вариант за успешна реклама е чрез тефтери с меки корици, които са не само много удобни, но и достатъчно компактни, за да бъдат използвани не само в офиса, но и в движение.

✅Този тип тефтери могат да бъдат изцяло персонализирани: като се започне от начина, по който искате да изглежда корицата и се стигне до размера на тялото, брой страници и вида хартия.

Ние можем да реализираме вашите идеи за оригинални и представителни тефтери като ги изработим по индивидуален проект.

Без съмнение, подобни тефтери се отличават със своята уникалност и успяват да грабнат вниманието на клиентите. Наред с това, те са полезни за тях, защото са практични.

Това е и гаранция, че няма да бъдат захвърлени в някое чекмедже и ще се използват по предназначение.

✅С добре подготвената и отлично реализирана рекламна кампания, вие сте напълно способни да промените бъдещето на вашия бизнес.

✅Ние можем да съдействаме за всичко свързано с офсетовия, дигитален и сувенирен печат, а така също и с графичния дизайн на вашите рекламни материали. Разчитайте на коректно отношение, бързи темпове на работа и пълно съдействие от наша страна за реализирането на вашите рекламни идеи и намирането на най-добрите варианти за ефективна и качествена печатна реклама.

Не забравяйте, че в морето от фирми, стоки и услуги, печелят онези, които залагат не само на качеството и професионализма, но и на популяризирането на своя бранд.

Можете да изпратите запитване за оферта, или да се свържете с нас още сега.

КЛИКНИ ТУК!