От зората на своето съществуване човек си задава хиляди въпроси и един от тях е с какво ще бъде запомнен неговият живот и каква следа ще остави след себе си.

Малки книги

Следвайки максимата, че „Думите отлитат, но написаното остава”, отговорът на този въпрос може да се крие в издаването на авторска книга.

И тъй като пазаруването и четенето на книги не е отживелица, всеки автор, който се чувства талантлив, вдъхновен и окрилен от своята муза, може да събере смелост и да увековечи знанията, мислите и творбите си в книга.

Нашата агенция е в състояние да съдейства за издаването на различни по обем малки книги  от 48 страници или по-малки, с брои страници, който да бъде кратен на 4.

Разчитайте не само на професионално отношение и отговорност към работата, но и на изключително желание и хъс, тя да бъде свършена по най-добрия възможен начин, просто защото всички ние вярваме, че времето на книгата още не е отминало.

Напротив, днес благодарение на социалните мрежи и възможността да общуваме с хора по цял свят, смятаме, че издаването и разпространението на книги може да набере скорост, защото рекламата и популяризирането на един, макар и млад дебютиращ автор, може да се случи на много фронтове.

От представянето на книгата на местно ниво, до разпространяването на информация и промотирането й онлайн в групи за споделяне на книги, форуми, блогове и сайтове, посветени на книгите, физически и виртуални книжарници и къде ли още не.

Благодарение на множество инициативи, свързани с кампании за четене и възпитаване на любов към книгата, авторите могат да намерят съмишленици и да разпространяват своето творчество.

Защо си заслужава да предприемете тази стъпка и да превърнете мечтаната книга в реалност?

На първо място, защото написаното от вас трябва да достигне до своите читатели.

Това е смисълът на поезията, прозата, белетристиката и всеки жанр, към който сте насочили усилията си.

Друга причина да се възползвате от възможността да издадете своите творби е шанса да видите какъв интерес ще предизвикат те, какъв отзвук ще има вашето творчество.

С какво ще бъдете полезни на хората, които изпитват жажда за знание, естетическо преживяване и контакт с литературата или поезията.

Усещането, че сте докоснали сърцето и сте намерили път към читателя е несравнимо, но няма как да го почувствате и разберете, ако не рискувате и не опитате.

И тъй като книгоиздаването е цяла наука, която ние познаваме в детайли, можете да разчитате на нас за:

✅Цялостната графична концепция на вашите малки книги

✅При работата по концепцията се обръща внимание на съдържанието и тематиката на книгата, търси се отговор на въпроса върху какво е фокусиран автора и в какво се състои уникалността на книгата. 

✅Добрият графичен дизайнер създава книга с идентичност, въображение и стил, защото знае, че това не е само въпрос на работа, познания и опит, но и шанс да създаде стойностен и непреходен продукт и труд.

 Предпечатна подготовка

✅Изразява се в обработка на текстовете и изображенията в дадено печатно издание, преди същинското отпечатване в печатницата.

✅Добре е всеки текст да бъде „погледнат от страни”, тоест да бъде прочетен и  редактиран от специалист, който има отношение към езика. Ако не разполагате с редактор, който да извърши корекции и подобрения, за да направи вашия текст по-четивен и по-добър, разчитайте на нас за това.

✅При самото отпечатване, вие избирате цветове и тип на хартията, обема на книгата, дали тя да бъде с ламинат на корицата и т. н.

Можем да публикуваме ваши илюстрации или снимки към текста.

Приемаме вашите идеи за нестандартни решения, относно вида и начина, по който ще изглежда книгата.

Книжки

И така, вие, които всяка вечер съчинявате различна приказка, докато приспивате детето си и вие, със смелото решение да публикувате своите авторски рецепти, за да споделите с хората своето кулинарно хоби.

Вие, които винаги сте искали да бъдете автор на фантастика и фентъзи разкази, и вие, които пишете поеми от години, не се колебайте да сбъднете мечтите си!

***

Издаването на малка книга, научно издание, пътепис, биография, посветена на приятел, любима или просто на любовта, може да се превърне в оригинален и непреходен подарък към вас самите. Излезте от клишетата и се превърнете в творци, които не се страхуват да покажат своя талант.

Ако имате нужда от рекламни материли за нейното популяризиране, като флаериплакати, дипляни, банери или др., ние можем да съдействаме и с това.

Достатъчно е само да направете първата крачка и мечтата ви ще се случи.  Ние сме с вас!