Преди години свързвахме календара с обикновен плакат, който се поставя на стената и върху който са отпечатани дните и месеците от годината.

Днес можем да избираме между много различни по вид и дизайн календари, с които успешно да популяризираме своята компания.

Достъпни и разнообразни, календарите могат да популяризират вашия бизнес и да се превърнат в ефективен и оригинален начин на реклама.

Преди години свързвахме календара с обикновен плакат, който се поставя на стената и върху който са отпечатани дните и месеците от годината.

Днес можем да избираме между много различни по вид и дизайн календари, с които успешно да популяризираме своята компания.

Кои са основните предимства на календарите и защо те се превръщат в задължителен печатен рекламен материал, подходящ за всеки бизнес?

Те са практични и могат да бъдат поднесени като рекламен подарък.

Необходими са навсякъде.

Използват се през цялата година.

Могат да представят вашата фирма по подходящия начин.

Предлагат достатъчно площ, върху която можете да отпечатате своите координати, продукти, предмет на дейност и т. н.

Привличат вниманието с илюстрации, снимки, интересни и оригинални рекламни послания.

Различните видове календари са подходящи за различни помещения.

Най-общо можем да разделим календарите на работни, настолни и стенни.

Работните календари са предназначени за офиса и се използват за реклама на фирми, продукти и услуги.

Информацията, която може да бъде отпечатана на тях е кратка и ясна, лесно видима и поради тази причина те могат да се превърнат в чудесен начин на реклама както на малки, така и на големи фирми.

Компактните им размери ви дават възможност да ги разпращате на своите партньори и да изненадате вашите клиенти с рекламен подарък, който ще им напомня за вас през цялата година.

Могат да бъдат изработени в цветовете на вашата фирма и да привличат вниманието с луксозна изработка.

Настолните календари намират своето място както в офиса, така и във фоайето на хотела или вашето търговско представителство.

Те са многофункционални и изключително подходящи за да представят вашия бизнес. Могат да бъдат ламинирани, за по-голяма дълготрайност и перфектен вид.

Пирамидите са сред най-използваните настолни календари.

Те се изработват от плътен картон като на заглавната страница може да бъде отпечатано лого на вашата фирма, продукт, който искате да рекламирате или снимка на вашия обект.

Най-често се изработват календари тип пирамида от 16 или 15 листа, като дванадесет листа са предназначени за всеки отделен месец, един лист е предназначен за предната корица, два за календариум за настоящата и следващата година и един лист за бележки.

Други календари, които ефективно могат да представят вашия бизнес, са добре познатите стенни календари.

Стенните листови календари могат да бъдат изработени от един или няколко листа.

Те са сред най-търсените и най-често използваните, поради практичността и достъпната цена.

Многолистните календари се изработват със спирала, която прикрепва листите и предлагат удобство при използването.

Този вид календари могат да бъдат с различен формат и различни цветове, така че да съответстват на вашите потребности и идеи за реклама.

Към кои видове календари да се насочите?

Това изцяло зависи от клиентите, към които искате да насочите рекламата.

Можете да поръчате различни видове рекламни календари и да прецените кои да използвате и кои са най-подходящи за вас и вашите клиенти.

Ние бихме ви препоръчали да подарите на клиенти и служители елегантни многолистни стенни календари, които се забелязват от далече и успешно популяризират вашата компания.

Настолните календари са подходящи за офиса на вашите бизнес партньори.

разполагате с добре изработени рекламни календари, можете да реализирате вашите оригинални решения за реклама и да се отличите от всички останали фирми. Подарете календар не само защото настъпва нова година, но и защото имате повод за фирмено парти, специално събитие или нов продукт, който искате да представите.

Покажете и разкажете за вашата фирма, чрез нови и интересни календари, които могат да бъдат проектирани и изработени така, че да изразяват вашата фирмена философия.

Добавете календарите към набора от ефективни и полезни промоционални материали, с които можете да засвидетелствате уважение към вашите редовни клиенти. Нека те се превърнат в оригинален и приятен подарък, който да съдейства за вашия положителен фирмен имидж.

Освен всичко друго, поднасянето на рекламен подарък е знак за това, че оценявате и изпитвате благодарност към редовните си клиенти за тяхната лоялност и за това че избират вашите услуги или продукти пред всички останали.

Добре изработените календари не само напомнят на вашите партньори за вас и вашата дейност, но и внасят красота в офиса и дома им.

Разчитайте на нас за проектирането, дизайна и изработването на естетични и практични рекламни календари, които всеки би искал да притежава.

Настолен календар
Настолен многолистов календар
Стенен многолистов календар