БРОШУРИ

broshura-i-dipliana

Брошурите са може би най-разпространените и широко използвани рекламни печатни материали. Чрез тях ясно и достъпно можете да представите вашата продуктова гама и фирмата си.

Виж повече

ФЛАЕРИ

shutterstock_229748701

Ако ви предстои да организирате специално събитие като концерт, спортен маратон, изложба или друго доверете се на възможностите, които предлага флаерът.

Виж повече

ВИЗИТКИ

shutterstock_1129989293

Има два типа карти, които ни идентифицират – личната карта и визитната картичка. И ако първата показва кои сме според гражданските регистри, то втората показва какви сме в бизнеса си.

Виж повече

Отделните видове печатни материали, които предлагаме, можете да намерите в отделните подменюта или да се свържете с нас оттук.

CD вложки

DVD-CD-3

В нашата дигитална епоха CD-тата са важен инструмент за сигурно съхраняване на информация и се нуждаят от подобаваща презентация и външен вид.

Виж повече

КАРТИЧКИ

shutterstock_489260353

Конкретно събитие за вашата фирма или близък човек можете да превърнете в приказно чрез използването на един малък – детайл отпечатването на картички и/или покани!

Виж повече

КАТАЛОЗИ

shutterstock_667803994

Искате да увеличите клиентите си? Време е да се обърнете към основното оръжие в рекламната и маркетингова стратегия на всяка фирма – каталога.

Виж повече

ПОКАНИ

shutterstock_441563812

Предстои ви важно фирмено или лично събитие? Хартиената покана е нашето предложение без алтернатива.

Виж повече

РАЗПЕЧАТКИ

shutterstock_743779993

Имате нужда от разпечатка – ние сме насреща бързо, ефективно и качествено!

Виж повече

ТЕФТЕРИ

tefteri_CR4R-01

Качествените рекламни тефтери не само привличат вниманието на бъдещи и настоящи клиенти, но и ви помагат да представите вашия бизнес по ненатрапващ се и оригинален начин.

Виж повече

МАЛКИ КНИГИ

shutterstock_732217162

От зората на своето съществуване човек си задава хиляди въпроси и един от тях е с какво ще бъде запомнен неговият живот и каква следа ще остави след себе си. Следвайки максимата, че „Думите отлитат, но написаното остава” ние ви предлагаме печат и изработка на малки книги.

Виж повече

КНИГИ

shutterstock_534216346

Писането и издаването на книги не е за всеки, но ако вие имате куража, таланта и желанието, за да създадете книгапомагало или учебникние имаме  професионализма и опита, за да превърнем вашата книга в реалност.

Виж повече

МЕНЮТА

shutterstock_61324969

Ресторантите отдавна не са само „Заведения за обществено хранене”, а притегателен център за социални контакти и чудесно място за посрещане на всякакви празници. Ако имате нужда от печат и изработка на менюта, не се колебайте да се свържете с нас.

Виж повече

ПИРАМИДИ

shutterstock_138100205

Настолните пирамиди са един от най-често срещаните рекламни артикули. Причината е ясна – конкурентната цена за изработка и бързия и траен във времето рекламен ефект.

Виж повече

ПАПКИ

shutterstock_248639122

Папките са не само удобни по време на работа, но притежават и представителни функции. И понеже е всеизвестно, че първото впечатление е най-важно, постарайте се да се снабдите с красиви и модерни папки.

Виж повече

ПЛИКОВЕ

shutterstock_345806012

Изработването на брандирани пощенски пликове носят отличителните знаци на вашата компания и е показател на това, че държите да се представите по неповторим и запомнящ се начин.

Виж повече

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ БЛОГ И ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ИНТЕРЕСНО СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ НИ ПИШЕТЕ СЕГА

СТИКЕРИ

shutterstock_131808779

Стикерите са един от най-универсалните начини за брандиране. В последните години дори се наложиха като алтернатива на някои форми на печат. Много важно условие за избор на подходящия стикер е къде ще бъде разположен.

Виж повече

ПЛАКАТИ

SF2

Плакатът е един от най-старите и важни елементи в маркетинга. Той е свързващото звено между мегабордите и билбордите от една страна и флаерите и брошурите от друга.

Виж повече

УОБЛЕРИ

Wobbler-Hanging-on-Wall-Mockup_MEPRINT-blog

Модерната реклама трябва винаги да бъде достатъчно ефектна и близо до потребителите. Рекламата чрез уоблери е точно такава, така че ако все още не сте се възползвали от нея, можете да го направите без колебание.

Виж повече