БРОШУРИ

Брошури и диплянки

Брошурите са може би най-разпространените и широко използвани рекламни печатни материали. Чрез тях ясно и достъпно можете да представите вашата продуктова гама и фирмата си.

Виж повече

ФЛАЕРИ

Флаери

Ако ви предстои да организирате специално събитие като концерт, спортен маратон, изложба или друго доверете се на възможностите, които предлага флаерът.

Виж повече

ВИЗИТКИ

Визитки

Има два типа карти, които ни идентифицират – личната карта и визитната картичка. И ако първата показва кои сме според гражданските регистри, то втората показва какви сме в бизнеса си.

Виж повече

Отделните видове печатни материали, които предлагаме, можете да намерите в отделните подменюта или да се свържете с нас оттук.

CD вложки

CD вложки

В нашата дигитална епоха CD-тата са важен инструмент за сигурно съхраняване на информация и се нуждаят от подобаваща презентация и външен вид.

Виж повече

КАРТИЧКИ

Картички

Конкретно събитие за вашата фирма или близък човек можете да превърнете в приказно чрез използването на един малък – детайл отпечатването на картички и/или покани!

Виж повече

КАТАЛОЗИ

Каталози

Искате да увеличите клиентите си? Време е да се обърнете към основното оръжие в рекламната и маркетингова стратегия на всяка фирма – каталога.

Виж повече

ПОКАНИ

Покани

Предстои ви важно фирмено или лично събитие? Хартиената покана е нашето предложение без алтернатива.

Виж повече

РАЗПЕЧАТКИ

Разпечатки

Имате нужда от разпечатка – ние сме насреща бързо, ефективно и качествено!

Виж повече

ТЕФТЕРИ

Тефтери

Качествените рекламни тефтери не само привличат вниманието на бъдещи и настоящи клиенти, но и ви помагат да представите вашия бизнес по ненатрапващ се и оригинален начин.

Виж повече

МАЛКИ КНИГИ

Малки книги

От зората на своето съществуване човек си задава хиляди въпроси и един от тях е с какво ще бъде запомнен неговият живот и каква следа ще остави след себе си. Следвайки максимата, че „Думите отлитат, но написаното остава” ние ви предлагаме печат и изработка на малки книги.

Виж повече

КНИГИ

Книги

Писането и издаването на книги не е за всеки, но ако вие имате куража, таланта и желанието, за да създадете книгапомагало или учебникние имаме  професионализма и опита, за да превърнем вашата книга в реалност.

Виж повече

МЕНЮТА

Менюта

Ресторантите отдавна не са само „Заведения за обществено хранене”, а притегателен център за социални контакти и чудесно място за посрещане на всякакви празници. Ако имате нужда от печат и изработка на менюта, не се колебайте да се свържете с нас.

Виж повече

ПИРАМИДИ

Пирамиди

Настолните пирамиди са един от най-често срещаните рекламни артикули. Причината е ясна – конкурентната цена за изработка и бързия и траен във времето рекламен ефект.

Виж повече

ПАПКИ

Папки

Папките са не само удобни по време на работа, но притежават и представителни функции. И понеже е всеизвестно, че първото впечатление е най-важно, постарайте се да се снабдите с красиви и модерни папки.

Виж повече

ПЛИКОВЕ

Пликове

Изработването на брандирани пощенски пликове носят отличителните знаци на вашата компания и е показател на това, че държите да се представите по неповторим и запомнящ се начин.

Виж повече

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ БЛОГ И ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ИНТЕРЕСНО СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ НИ ПИШЕТЕ СЕГА

СТИКЕРИ

Стикери

Стикерите са един от най-универсалните начини за брандиране. В последните години дори се наложиха като алтернатива на някои форми на печат. Много важно условие за избор на подходящия стикер е къде ще бъде разположен.

Виж повече

ПЛАКАТИ

Плакати

Плакатът е един от най-старите и важни елементи в маркетинга. Той е свързващото звено между мегабордите и билбордите от една страна и флаерите и брошурите от друга.

Виж повече

УОБЛЕРИ

Уоблери

Модерната реклама трябва винаги да бъде достатъчно ефектна и близо до потребителите. Рекламата чрез уоблери е точно такава, така че ако все още не сте се възползвали от нея, можете да го направите без колебание.

Виж повече