Лято 2020, сезонът на събитията! Кои са материалите, които ще са ни от полза?

Лято 2020, сезонът на събитията! Кои са материалите, които ще са ни от полза?

2020 е различна година. Постави ни пред доста предизвикателства.

Изпита не само нашето здраве и способността ни да бъдем дисциплинирани и отговорни към себе си и околните, но и умението ни да се приспособяваме към нови и непознати условия.

Хората, работещи в сферата на рекламата, имаха възможност да преосмислят начина и методиката на работа, целите, подхода и каналите за връзка с потребителите, качеството на комуникация между предприемачи и потребители.

Резкият отлив на всички събития и организирани мероприятия доведе до засилване на дигиталната реклама.

Интересът към различните телевизионни канали, радиото, печатните медии и новинарските сайтове бе изключителен.

Начина на комуникация, работа, обучение и забавление се промени. Вероятно завинаги.

За щастие, с настъпване на лятото строгите мерки отпаднаха, така че точно сега е момента да възродим своята дейност и да се прицелим в покоряването на нови предизвикателства!

С отпадането на редица ограничения и отварянето на вратите на любимите ни заведения, можем да започнем да се оборудваме с рекламни материали, които да ни помогнат да върнем клиентите си.

Дали това ще се окаже трудна задача?

От една страна, хората са зажаднели за живот извън стените на дома, от друга, все още трябва да се съобразяват с доста ограничения и правила.

Все пак, лято 2020 е пред нас и не бива да позволяваме да го пропилеем в страхове или липса на инициативност.

Кoи са най-подходящите печатни рекламни материали за тази цел?

На първо място, това са достатъчно атрактивни и ефектни материали, които информират и насочват клиентите по най-добрия начин.

За да се работи успешно и да се спазват изискванията за социална дистанция, се използват указателни табели, плакати, брошури, стикери за указване на разстоянията и мястото за дезинфекция, знамена /уиндъри/.

Без всички тези информационни материали няма как да се организира пространството в магазини, банки, учреждения, където се събират много хора и понякога се образуват опашки.

Поради тази причина вашите обекти трябва да разполагат с този тип рекламни материали, отпечатани с качествени мастила, достатъчно ясни, открояващи се и привличащи вниманието на хората.

Плакатите информират хората за правилата, които трябва да спазват с влизането в даден обект. Те съдържат информация и за това как да се предпазят от инфектиране и какво да правят в условията на извънредна ситуация.

Стикерите и плакатите не само инструктират, но и представят нови продукти, особено за стоки и услуги, които са от първостепенна важност в условия на криза.

poster
shutterstock_1728463786
plakat 2

Използването на печатните рекламни материали, трябва да бъде съобразено с новите потребности на клиентите.

Точно в този период можем да разгърнем своята креативност и да изненадаме потребителите не само с изисквания за тяхното поведение и правила, които трябва да спазват, но и с повече лоялни програми, карти с намаления, иновативни предложения, които целят запазването и привличането на нови клиенти.

Лято 2020 е подходящ момент  за ребрандиране. Ако до сега сте се въздържали от сериозни промени и активна реклама на вашия бизнес, можете да стартирате своята рекламна кампания и да представите новостите на вашите клиенти.

Обърнете се към нашия екип от професионалисти за да изберете най-подходящите рекламни материали за тази цел.

Наред със стремежа към продажби и развитие на един бранд, трябва да се обръща внимание на това дали на потребителите се предлагат достатъчно стойностни стоки или услуги.

В основата на взаимоотношенията потребители-фирма трябва да стои идеята за взаимна полезност.

Използването на печатни рекламни материали ще ви помогне бързо да организирате събитията на лятото и да държите в течение своите клиенти за новости и промоции.

Осигуряваме висококачествен дигитален печат върху различни видове текстил и можем да изработим ефектни и отличаващи се знамена за вашата фирма.

Знамената се поставят през бизнес сгради, офиси, магазини, ресторанти, бензиностанции и са отличен начин да обявите вашето присъствие.

Поръчайте при нас персонализирани рекламни знамена с лого на вашата фирма или рекламно послание, с цел постигане на популярност и привличане на клиенти.

Ние можем да реализираме вашите рекламни идеи и да ви помогнем да се откроите от всички останали.

Използвайте всички възможности, за да акцентирате на вашите събития и промоции и да привлечете както нови, така и постоянните си клиенти.