Експресна интерактивна реклама? Да, моля!

Експресна интерактивна реклама? Да, моля!

Брандирането на превозни средства е един от атрактивните и изпитани методи на реклама днес. Стартираме кампания, която ви дава възможност да покажете логото на вашата марка, вашите продукти и всичко свързано с вашия бизнес като ги позиционираме под формата на реклама върху автобусите от Столичния градски транспорт.

Печелите модерна интерактивна реклама, благодарение на която вашия бизнес ще набере бързо популярност и ще достигне до изключително много хора.
Този вид реклама е подходящ най-вече за стоки за масова употреба, но може да се използва и за реклама на стартиращи компании, нови продукти или услуги.

Защо да се възползвате от този начин на реклама?

Брандирането на целите автобуси и боядисването на фасадата им в цветовете на логото правят вашия бранд забележим и лесно разпознаваем.

Този вид реклама достига до широк кръг от хора, не само защото е достатъчно голяма по площ, но и защото се движи и обхваща голям периметър.

За още по-голям ефект и впечатляващо въздействие, може да съчетаете брандираните автобуси с билбордове с ваша реклама.

Представете си само, вашият бранд ще бъде навсякъде в милионния град!

Ще достига до хиляди потенциални клиенти във всеки един момент и ще популяризира вашите продукти или услуги по най-достъпния и ефективен начин.

Подобна подвижна реклама не се нуждае от специално представяне.

Когато се възползвате от реклама чрез брандирани градски автобуси, не е необходимо да „търсите” заинтересувани клиенти.

Този вид реклама е достатъчно открояваща се и забележима, така че клиентите сами я намират.

Това става благодарение на мобилността, големия мащаб и ефективното поднасяне.

Когато рекламата е позиционирана в широката част на автобуса, тя е видима както за пътниците, които чакат на спирките, така и за водачите на моторни превозни средства в трафика.

Какво е важно да се спазва при реклама с брандирани автобуси?

Да се изписват кратки и ясни съобщения, които са масови, разбираеми и водят директно до продукта и услугата, която искате да представите.

Ясното поднасяне на информацията е предпоставка клиентите да запомнят и потърсят тези продукти.

Изберете кратко мото, слоган или отличителна дума, израз или знак, с които да бъдете асоциирани.

Нека те представят вашите продукти и да бъдат насочени към по-широк кръг от хора.

Обърнете внимание на автобусите и пътя, по който минават.

Маршрутът е не по-малко важен от самото брандиране, защото той определя в голяма степен това какви хора ще видят рекламата.

Изберете големи надписи на светъл фон.

Буквите трябва да се отличават, да са ясни и четливи, така че да бъдат забелязани, дори от по-голямо разстояние или в мрачен ден. Кратките изречения са от голяма важност, те имат сто пъти по-голям шанс да бъдат прочетени, дори и когато автобусът е в движение.

Рекламният автобус е цветен, впечатляващ, трудно може да остане незабелязан. Често именно брандираните автобуси се оказват онова свежо петно, което обновява и прави по-цветен делника.

Животът в големия град е много динамичен. Голяма част от времето си прекарваме в чакане в трафика, на спирките, в пътуване.

Това е времето, в което вашата реклама ще достигне до потенциалните си клиенти. Затова може да ги усмихнете, заинтригувате, провокирате, да събудите техния интерес и любопитство.

Креативността в този случай е от изключително значение.

Качественото брандиране на автобусите също.

За целта ние от Meprint ще се погрижим всичко да бъде направено по правилата, като използваме висококачествено фолио, което прилепва плътно, устойчиво е на атмосферните влияния и се запазва в отлично състояние за дълго.

Вашата подвижна реклама чрез брандирани автобуси на Столичния градски транспорт трябва да бъде изрядна, защото тя представя вашия бизнес.
Затова се нуждаете от сигурен партньор, който да я реализира с професионализъм и много желание.

Защо да изберете нас?

Ние имаме опит в широкоформатния печат, дигиталната реклама, брандирането на продукти и превозни средства, сувенирната реклама.

Ние сме ангажирани не само с изработването на вашата реклама, но и с нейния успех.

Държим на това да ви информираме за всичко свързано с вашата реклама, както с процеса на работа, така и с резултатите.

За нас е важно да поддържаме връзка и да следим прогреса, защото вярваме, че добре направената реклама може да изведе вашия бизнес на ново ниво.

Креативни сме и сме готови да ви дадем съвети и идеи за проектите, по които все още нямате ясна концепция.

Споделете вашите цели и желания с нас и нека обсъдим заедно вашата бъдеща рекламна кампания.

Bilbord design 3
corporate branding
Van-Branding-3-500x500px