Вашият рекламен коз – реклама чрез брандирани автобуси

Вашият рекламен коз – реклама чрез брандирани автобуси

Рекламата чрез брандирани  е страхотна възможност вашата марка да бъде видима навсякъде в градa.

Това е ефективен начин вашата компания да придобие популярност и да се открои от конкуренцията.

Транспортната реклама може да бъде използвана както от големи фирми, така и от местния бизнес. При всички положения, чрез нея постигате:

- достигане до добре таргетирани групи от потребители,

- интересна, функционална и мащабна реклама.

Ежедневно хиляди хора използват градския транспорт, чакат на автобусните спирки или пътуват с автомобилите си в трафика.

Всички те възприемат рекламите по брандираните автобуси и много от тях обръщат внимание на това което се рекламира, защото то отговаря на техните интереси и потребности.

Друга част от хората не обръщат специално внимание на рекламата, но отново подсъзнателно я възприемат и запомнят.

Рекламата привлича погледа с цветовете си, с големите надписи, с рекламното послание. Атрактивната и креативно поднесена реклама грабва вниманието и дори и да е видима за кратко време, потребителите я запомнят и разпознават бранда зад нея.

Рекламните послания, изписани върху брандираните автобуси, достигат до потребителите по възможно най-лесния начин.

Транспортните средства се движат по график по един и същ маршрут, така че рекламата непрекъснато се повтаря, запечатва се в съзнанието на потребителите и вашата марка става разпознаваема.

Тъй като, чакайки на спирката или пътувайки в автобуса, хората нямат какво да правят, вашата марка и рекламен слоган циркулират пред погледа им и те подсъзнателно възприемат и запомнят логото, продуктите, рекламното послание.

Вероятността да дадете отговор на потребителските търсения или да събудите любопитството на потребителите по този начин е наистина голяма.

Колкото по-атрактивно и достъпно поднесете вашата реклама, толкова повече хора ще я запомнят и разпознаят.

Възможностите за външна реклама в големите градове са много, но рекламата чрез брандирани автобуси може да даде сериозна преднина на вашия бранд.

Използвайте я при налагане на нови продукти или стартиране на рекламна кампания, за да достигнете до максимално много хора за кратък период от време.

Съчетайте този вид транспортна реклама с други рекламни материали като билбордове, брандирани автомобили и сгради, рекламни LED екрани, обемни букви, светещи надписи, светещи и несветещи кутии, винил, рекламни знамена и др.

Ако тези реклами са позиционирани на високи сгради и оживени места, където се събират много хора, преминаването на брандираните автобуси от Столичния градски транспорт покрай тях, прави рекламата на вашите продукти още по-интересна и запомняща се.

Съчетаването на няколко вида външна реклама прави вашата рекламна кампания още по-уникална и ефективна.

Ние сме готови да ви съдействаме при брандирането на автобуси с вашето лого и рекламно послание.

Това включва наемане на автобусите, вземане на размери, създаване на рекламен проект, оразмеряване на рекламата, печат и изрязване на рекламата, облепване на превозното средство, сервиз и поддръжка по време на периода на рекламната кампания.

Транспортната реклама и по-точно рекламата с брандирани автобуси е един от най-ефективните начини да постигнете популярност.

Представете си как превозното средство се превръща в мобилна визитна картичка на вашата компания.

Това е реклама, която е винаги „в движение” и достига до хиляди погледи.

Когато рекламата е провокативна, интересна и творчески поднесена, тя няма как да остане незабелязана, а това е достатъчна гаранция, че вашите продукти или услуги ще достигнат до потенциални клиенти и ще придобият популярност.

Важното е да обърнете внимание на това как чрез рекламата с брандирани автобуси да представите вашата фирма, така че да събудите интерес, да запознаете хората с вашата дейност и да ги привлечете като клиенти.

Това може да се постигне на първо място с професионална изработка на реклама от опитни специалисти.

С кратки и ясни рекламни послания.

Оригинален и нестандартен поглед към рекламата, за да бъдете различни и запомнящи се.

Правилен подбор на маршрута, по който се движи брандирания автобус и времето, в което циркулира из града.

Представете си автобуса като жив човек, който целодневно представя вашите продукти.

Той ще среща много и различни хора в различни часове на деня, и всяка среща би трябвало да носи положително впечатление, да отправя послание, покана, провокация и по този начин да популяризира вашия бизнес.

Идеята и цялостния дизайн на вашата реклама трябва да привлича, да предизвиква любопитство и положителни емоции.

Готови сме да ви съдействаме за това и да ви помогнем да достигнете по-бързо и по-ефективно до вашите нови клиенти. Доверете ни се!