Брандирани сувенири за бюро

Брандирани сувенири за бюро

Брандираните сувенири за бюро съчетават практичност и елегантност и могат да намерят място както в офиса, така и в работното кътче у дома.

Свикнали сме да мислим, че не бива да смесваме работата с личния живот и да „носим” работните задачи вкъщи, но все по-често се налага да правим точно това.

Балансирането между работата в офиса и работата у дома е необходимо в моменти като този, когато трябва да се разчита на по-гъвкаво работно време, справяне с няколко задачи на веднъж и вземане на бързи и рационални решения.

Ето защо брандираните сувенири за бюро са може би най-подходящият рекламен подарък за всеки повод.

Те са чудесен избор за поднасяне на полезен и необходим сувенир, който носи и рекламно послание.

Аксесоарите, които се поставят на бюро, трябва да бъдат не само качествено изработени и естетични, но и уникални по своя дизайн и вид.

Именно уникалността и оригиналността ги прави забележими, привлича погледа и съдейства не само за интересния интериор в офиса, но и за функционалността и удобството на бюрото.

Тъй като този вид сувенири се използват главно в работна среда, те трябва да имат представителен и делови вид, да са изискани и стилни, да се съчетават добре с останалите аксесоари в офиса и да бъдат така подредени на бюрото, че да предоставят максимално удобство (ако все още не сте го направили, разгледайте рекламните ни каталози, в които ще откриете многообразие от текстилна и сувенирна реклама).

Някои от най-използваните и предпочитани брандирани сувенири за бюро са настолните часовници и бизнес комплекти.

Те могат да бъдат поднесени на колега, управител на фирма, бизнес партньор, важен клиент, изявен служител, консултант или специалист, с когото работи компанията.

Отличават се с елегантен и функционален дизайн, като освен часовник, те притежават отделение за поставяне на писалка, калкулатор, тефтер, визитни картички или рекламни брошури.

Голяма част от този вид сувенири се изработват от дърво и излъчват изисканост и добър вкус. Те са отличен избор при поднасяне на корпоративен подарък, както на жена, така и на мъж.

Защо сувенирите за бюро са полезен и запомнящ се рекламен подарък?

  • На първо място, защото те предоставят възможност за изработване на рекламен продукт, който всеки ще забележи и запомни.
  • Логото на вашата фирма, рекламния слоган или координати на вашата компания ще бъдат винаги пред погледа на хората, на които сте поднесли сувенирите и ще им напомнят за вас.
  • Този вид сувенири се поставят на може би най-видното място – на работното бюро.
  • Там те винаги се намират на преден план и всеки посетител на офиса ги забелязва.
  • Без съмнение, това е ефективна реклама, която ще ви донесе по-широка популярност, интерес към вашата фирма и повече клиенти.

Какво е важно при поръчка на брандирани сувенири за бюро?

Помислете за това как чрез самия сувенир може да  изразите своята дейност, фирмена философия и рекламно послание. За тази цел е важно да изберете сувенир с подходящ дизайн и функционалност.

Не по-малко важно е да помислете и за клиентите, на които поднасяте сувенира. За това какви са техните интереси, какво би ги зарадвало, как ще възприемат вашия подарък и дали ще намерят подходящо място за него на своето бюро.

Поводът за поднасяне на подобен рекламен подарък също е от значение. Ако успеете да превърнете поднасянето на подаръка в интересен и запомнящ се жест, вие ще спечелите и удобна възможност за дългосрочна реклама.

Ние от MePrint сме готови да ви съдействаме за реализирането на вашите оригинални идеи за изработване на брандирани рекламни сувенири за бюро.

Възползвайте се от възможността да напомните за себе си на важните клиенти, да изразите внимание и благодарност към служители и бизнес партньори, а защо не и да поръчате нов и запомнящ се рекламен сувенир, който да краси вашето собствено бюро и да изразява вашата лоялност към компанията.

Присъствието на подобен аксесоар на вашето бюро значително може да повиши мотивацията ви за работа, самочувствието ви и желанието за постигане на нови успехи.

Тези на пръв поглед малки знаци на признателност и гордост от фирмата, в която влагате труда и енергията си, често са от голямо значение за хората, които посещават офиса ви, тъй като показват вашето отношение към компанията.

Брандираните аксесоари за бюро са още един модерен и ненатрапващ се начин да популяризирате вашия бизнес и да утвърдите фирмената си идентичност.

Разчитайте на нас за качествена и бърза изработка, креативни идеи и широк избор от печатни рекламни материали и сувенири.

Настолен календар
shutterstock_91573394
shutterstock_666710422