Рекламните изображения с големи, ама наистина ГОЛЕМИ размери на по-ниска цена са запазена територия за широкоформатния печат. Няма ограничения и в тиража – качеството за една или сто бройки е еднакво. Избраният материал определя получения резултат. При този вид печат материалът:

2_lozenets_vitrina

1. Винил и винилна мрежа – се използват за външни рекламни конструкции с размери от 4х3 метра (билболбордове), през 12х4 метра и нагоре (мегабордове, калкани). Винилната мрежа се опъва пред сгради, които се ремонтират. Банерите с винил са около 1х2 метра и са за офиси.

2. ПВЦ фолио – разнообразие от възможности за употреба, като позволява печат на стикери с размер от 1х1 см., табла и фото тапети. Този вид материал има лепилен слой, който при правилно монтиране дава дълъг живот на брандираните витрини, автомобили, щандове, магазини.

3. Хартия, Канава, Текстил – върху първата най-често се печати фотографии, плакати, афиши. Канавата наподобява платно за рисуване и е отличен избор за художествени репродукции, поставяни в офиси и хотели. Знамената, рекламните тениски и шапки са запазена територия за текстила.

Допълнително предимство на широкоформатния печат са довършителните работи след него. Чрез шиене, снаждане на парчета фолио, рязане по контур, ламиниране или обрязване конкретната реклама може да стане по-индивидуална и интересна.

ВИНИЛ

IMG_20200119_141530

СОФИЙСКА ОПЕРА И БАЛЕТ – печат на винил

ФОЛИО

Happy_Before_After-1024x535

HAPPY BAR & GRILL – Рекламно брандиране

КАНАВИ

TSK00001_preview1

Дизайн и печат на канави за дома, офиса, търговски обекти или интериор на Вашето заведение