p610.319__b_1

Брандирането на различни видове химикалки е част от сувенирната реклама, ориентирана главно към имиджа на фирмата ви. Предимствата й са, че пишещото средство е постоянно пред очите на различни хора и се използва в други сфери на бита. Освен това сами избираме на кого да я подарим. А всеки обича да получава подаръци, нали?!

Възможно е да откроим три степени в подаръчните рекламни химикалки, към които вече се добавя и еко нишата. Качеството на химикалката зависи от предназначението й. Основно правило в този вид подаръци е акцентът да пада върху полезната, практична или красива химикалка, а нанесената върху нея реклама да е стилна и ненатрапваща се. В противен случай се постига отрицателна емоция и загуба на клиент. Най-масовите и универсални пишещи средства се използват като промоционални екземпляри, свързани с конкретни рекламни кампании. Те се поръчват в големи тиражи и в повечето случаи се оставят на фирмения щанд или в офиса, достъпни за всеки желаещ. В никакъв случай обаче не говорим за такива видове, които носят в себе си усещане за евтино качество. Подобен избор, колкото и страничен за дейността на компанията ви да бъде, може да увреди нейния имидж и да доведе до сериозни загуби. За да избегнете подобна ситуация ние ви предлагаме да ни се доверите, като се спрете за подобни случаи на нашите пластмасови и метални варианти на химикалки от серията Х3.1, които се отличават от всички останали модели с диамантената си визия. Посланието на подобен модел трудно може да бъде сбъркано, а вие имате възможност да поставите логото си върху нея. В по-малък тираж за раздаване може да бъдат поръчани химикалки от серията Х5 модел.p610.852__d_100 Те са вече алуминиеви, с високо качество, а привличащият вниманието дизайн носи награда на създателите им. Пълнителят издържа 2000 м. дължина на писане и отново е с ТС топка за ултра гладко писане.

Вторият клас химикалки е с по-висока стойност. Той е предназначен за важни клиенти и отговаря на положението на получаващите ги. Нашето предложение в този клас са металните стилуси за писане и работа с тъч екрани, като на разположение са две разновидности – по-тънка с клипс и конвенционална без.

Най-луксозни могат да бъдат тези химикалки, които са предназначени за отбран кръг клиенти и основно за партньори. Тук нашите предложения също са няколко и са свързани с марката Swiss Peak.Можете да поръчате самостоятелно химикалка от серията Luzern, която привлича с елегантността и качеството си. Или пък да добавите към нея молив, 0,7 мм, в същия стил, за да оформите стилен комплект в красива кутия.p610.490__b_2

Впечатлява с формите и функционалността си линията Delux, която е елегантен и красив стилус. Тук подаръчният комплект се състои от красиво оформена химикалка и ролбар, които предлагат достатъчно място за вашата реклама. Черешката на тортата в тази ниша са комплектите Executive pen set и Swiss Peak Heritagep610.490__b_4

Първият се състои от висококачествен метален ролбар със стилус и химикалка, допълнени от красив кожен калъф в подаръчна кутия. Моделите от колекцията Swiss Peak Heritage пък се характеризират с модерна елегантност и лукс, като представляват метален ролбар и химикалка в маркова подаръчна кутия. И двете пишещи средства разполагат с метален пълнител, който издържа минимум от 1200 метра изписано разстояние. Последното предложение към вашите клиенти е свързано с екологичната линия на Swiss Peak, предназначена за всички желаещи. Еко XD колекцията включва стилен стилус или химикалки от бамбук. Част от тях могат да бъдат поръчвани в красива дървена или хартиена кутия. Допълнение към зелената линия на фирмата е рециклируемата химикалка, която е направена от пшенична слама и корк.

Включването на химикалките в богатия арсенал от рекламно въздействие е важен инструмент в маркетинговата кампания на вашата фирма. Недостатъците й не са големи, но ги има – основният се отнася до малкото пространство за разполагане на рекламна информация.

Предимствата да разполагате с брандирани химикалки са повече и по-силни. Този тип подарък е универсален, защото е насочен към различни аудитории, раздава се за множество поводи и действа както като реклама, така и като ПР.

Той впечатлява, създава положителна емоция, особено ако химикалката е с допълнителен аксесоар или индивидуална кутия. Рекламното послание е дълготрайно за разлика от повечето други видове реклама. Чрез използването на химикалката се укрепва и повишава лоялността на клиентите, както и спомага за установяване на индивидуален контакт между бранд и клиент.

Можете да се свържете с нас оттук.

p610.987__m_400