Тук ви представяме някои от основните каталози, с които работим. При интерес не се колебайте да ни пишете оттук или да ни позвъните на телефони 0893 076 519 или 0893 076 405. Можем да направим търсенето на желания артикул вместо Вас, като след това ще изпратим предложение само с продуктите, които Ви интересуват.

Спортни якета, раници, шапки, грейки, безжични колонки, слушалки и от още много ще откриете в този каталог. Кликнете тук, за да разгледате.

PFC- ENJOY 2019

Слушалки, бежични колонки, чадъри, раници, одеала и още много. Кликнете тук, за да разгледате.

PFC_Main_2019

Луксозна серия от корпоративни материали – кожени тефтери, тефтери с твърди корици, писалки, химикалки и др. Кликнете тук, за да разгледате.

Разгледайте нашата green серия – химикалки, чаши, бутилки за вода и още много еко продукти в този каталог. Кликнете тук, за да разгледате.

Enjoy green concept

Богат избор от еко торби, сервизи за чай, кани  за лимонада и още много артикули за кухнята в този каталог. Кликнете тук, за да разгледате.

Един от каталозите с най-голямо разнообразие. Покрива всички основни рекламни материали и е насочен към бюджетните артикули. Кликнете тук, за да разгледате.

COOL 2019

Един от най-широко спектърните каталози, предлагащ множество и различни артикули – чанти за конференции, чанти за лаптоп, спортни сакове, футболни топки, тефтери, пишещи средства и много още ще откриете тук

В този каталог ще откриете различни варианти на колонки, батерии за телефон, слушалки, лампи, възглавници за път, куфари, портмонета, шишета за вода, хладилни чанти и др. Кликнете тук, за да разгледате

В този каталог ще откриете различни кухненски съдове, празнични чаши, доминг стикери, коледни артикули, комплекти за маникюр, шалове, чадъри, колани, дъждобрани, грейки и др., кликнете тук, за да разгледате.

Тук ще откриете разнообразие от – шапки, ризи, блузи, елеци, престилки, суитшъри, работно и спортно облекло, кликнете тук, за да видите всички възможности.

Имате нужда от качествен текстил? Тениски, суитшъри, престилки, потници, якета и др. ще откриете в този каталог. Кликнете тук, за да разгледате.

В този каталог ще откриете предложения на различни рекламни материали, подходящи за избраната от вас кампания. Кликнете тук, за да разгледате.