shutterstock_441563812

Предстои ви важно фирмено или лично събитие? Хартиената покана е нашето предложение без алтернатива. Тя несъзнателно подсказва за положените усилия в ерата на технологиите и доказва важността на събитието и присъствието на получателя. Създава тон, подсказва какво може да се очаква. Запомняща е и трудно може да бъде подмината, за разлика от тоновете покани в социалните мрежи. Хартиената покана винаги е по-лична и конкретна в информацията си. Отговаря за специалното отношение между вас и гостите, носи приятно усещане и може да остане за дълго време. Това се дължи на факта, че всеки иска да бъде обичан, да бъде известен и важен, към него да има интерес. В настоящето много хора обръщат внимание на социалния си статус и имидж в и извън социалните медии. Поради това не правете грешката да забравяте създаването и изпращането на покана като елемент от маркетинга или да оставяте нейното изработване за последния момент. Опитните ни специалисти се нуждаят от технологично време, за да ви предложат уникални варианти и вие да стигнете до крайното решение.

Всяка покана се характеризира с определена форма. Тя може да бъде стандартна като 100 х 150 мм или 100 х 210 мм. и 297 х 210 мм. Но ние можем да изработим и такава със специални размери чрез шанца, която не може да бъде сбъркана с никоя друга. Можем да ви предложим еднолицеви или двулицеви покани – разликата при тях е, че при първата изображението и информацията са на едната страна, докато втората дава по-голяма възможност за фантазия чрез разделянето им. Допълнително поле за текст и/или интересна форма може да се получи чрез прегъването на листа.

shutterstock_303142883

Вариантите за избор на хартия са десетки, но ние ви съветваме тя да бъде по-дебела – веднага се откроява сред стотиците други листове на бюрото. Стандартно се използват едностранно или двустранно хромова, чието тегло варира от 200 до към 350 гр./м2 . Има такива с различни покрития, които увеличават позитивната емоция от информацията с усещането от допира. Подобен ефект се постига и чрез довършителни дейности след печата – поставяне на гланцов или матов лак, перфориране или релеф. Опитните ни специалисти ще ви помогнат да направите оптималния избор според избраната хартия, визия и текст, за да получите ефект/цена. Те ще задоволят високите ви изисквания, независимо дали ще изработят лична или официална, шеговита или строга покана. От значение ще бъдете вие и характера на конкретното събитие.

Силата на посланието ви в поканата зависи и от избора на шрифт и фон. Печатните букви лесно могат да бъдат разчетени, докато ръкописните носят усещане за близост. Те богат да бъдат стилни и строги, но могат и да носят закачливо усещане. Отлично впечатление прави поставянето на личен подпис, с което правите отношенията още по-близки и топли. Задължително е да има и име на получателя – още повече предразполагате клиентите или партньорите си за позитивни емоции и хубаво време с вас. А това гарантира добри спомени, които спомагат за изграждането на дългосрочни позитивни отношения. Наличието им и създадените връзки са най-важните инструменти за успешен бизнес в днешно време.

shutterstock_1043623072

Основната цел на този малък лист хартия – поканата, е да извести конкретна личност за дадено събитие и да я покани да присъства на него. Задължително трябва да има съществената за това информация – какво е събитието, къде ще се проведе то, има ли дрескод, в колко часа трябва да е на мястото… Във всичко това няма на пръв поглед рекламни предложения или информация, но това не трябва да ви лъже. Добрата покана впечатлява. Чрез нея вие напомняте за съществуването си и увеличавате разпознаваемостта на бранда си. Създавате му имидж и помагате да се убеди клиента да използва вашия продукт. Всеки ще предпочете да ви се довери, след като следите и ги каните на важни за вас събития персонално. Ако изпращате покана от екологична хартия например, то ще ви запомнят като загрижена за природата и бъдещето компания.

Поканата от хартия създава възможности за изграждането на връзки чрез демонстрация на значимост на поканения. Наличието й при организирането на събития и празненства е от съществено значение за бъдещото ви развитие и приятни спомени. Доставката й е по-сигурна до получателя в сравнение с онлайн разновидностите, както и етикетът изисква той да ви отговори. Правете добро впечатление, демонстрирайте класа и качество чрез рекламните си материали, за да се обърнат случайни минувачи в нови клиенти.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Разгледайте още любопитни текстове

КЛИКНИТЕ ТУК